Stokları Serelim

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
ben de servise gittiğimde özellikle GM bidon tercih ediyorum. Gerçi bakımdan 8000km sonra onu da Liqui Moly ile değiştiriyorum.
Resimdeki D1G2 yağ yani sanırım benzinli motorda kullanılacak. Yine aynı sertifikasyonda D1G2 Liqui Moly denemeni tavsiye ederim Nobran bey. :) işte burada bahsettiğiniz Ketçap mayonez tabiri bu sefer GM ile Liqui Moly arasında oluşuyor. :)
ben de servise gittiğimde özellikle GM bidon tercih ediyorum. Gerçi bakımdan 8000km sonra onu da Liqui Moly ile değiştiriyorum.
Resimdeki D1G2 yağ yani sanırım benzinli motorda kullanılacak. Yine aynı sertifikasyonda D1G2 Liqui Moly denemeni tavsiye ederim Nobran bey. :) işte burada bahsettiğiniz Ketçap mayonez tabiri bu sefer GM ile Liqui Moly arasında oluşuyor. :)
Hocam fabrikadan araç dexos2 ile çıktıktan sonra, TR ye ilk gelen partideki dexos1 gen2 Almanya üretimi yağ ı temin edip yağ filtresi ile değişim sağladım sonra ki 3 bakımda da Liqu moly nin yağını kullandım. GM ile Liqu arasında gözle görülür hissedilir bir fark yok diyebilirim. sadece güvende hissediyorsunuz o yetiyor :)

Ek olarak youtube da yağları test eden biri var. onun test ettiği yağ da almanya üretimi, koruyuculuğu da 0,001 ile oldukça iyi gözüküyor gibi.

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.
'Superclean' siparişlerim;
2 gün önce oluşturduğum siparişler bugün elime ulaştı. Soft pad yerine cila bezi gönderilmiş yanlışlıkla ama firma pzt telafi edeceklerini belirtti. Yanında gönderdikleri küçük hediyeler için de teşekkürler.

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Arkadaslar eldivenler 10 numara 5 yıldız kesinlikle tavsiye ederim. Boyut, doku vs kaliteli duruyor. Deneyince de yorumda bulunurum.

Yalniz Sn. @SuperClean yetkilileri eldivene veya bezlere su etiketleri bastirmayin lutfen. Zaten sokuyoruz, sokerken dikise zarar verme ihtimalimiz var. Rica ediyorum dikkate alin bu sitemi.

Ayrica firmadan ilk alışverişim, cok hizli kargoladilar. Hediye bez bana da gonderdiler herkese gonderdikleri gibi.

Ekstra olarak bir kullanimlik 3 adet dezenfektan da yollanmis. Cok ince dusunce tesekkur ederim.

Ekleme: wax bezleri de cok guzel yumus yumus. Bana gyeonunkileri hatirlatti. Hatta daha sık yapısı.

Wax bezlerinin kisa bir karsilastirmasini yaptim....

Spark

Gyeon

Superclean

Soldaki superclean

Boyutlari esit ucunun de. Spark biraz daha gsmli duruyor bu durumda. Ama supercleanin dokunma hissi cok daha yumusak.

Agabey oncelikle hayırlı olsun eldivenler çok şik duruyor acıkcası. Bende bu wax bezlerinden alıcaktım referans'ın için teşekkurvederim aklimda ki soru isaretleri kalkmis oldu. Ve sayın agabeyim yani Ali dayıdan eldiven aldın hemen üstüne bende aldım vardır bildigi diye simdi gittin bunuda aldın vallahi olmuyor sayın ağabeyim.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
2 Carbon 1 Mikrotex diğer hemcinslerinin yanına eklendi :)

@Tonyukuk07 carbonlar için teşekkür ederim, beklediğime değdi. Gelir gelmez birini kullandım bile. Diğerini açılmamış klin ve rosmanların yanına koydum :D

Mikrotexi de yengemin koltuklarını yıkamak karşılığında yengemden aldım, ucuza mı gittim sanki o_O:incelemex:

Son düzenleme:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@Orçun un tavsiyesi üzerine. Kalıcılık hakkında bi yorum yapamıyorum henüz ama 505 spicebomb orjinal parfüm ile birebir aynı kokuyor
Ben de jean-paul guilteri almistim gecen simdi sen deyince kokladim bu da birebir ayni kokuyor parfumle.

Alacaklar icin ben de soylemis olayim dedim.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Jant polisajı için 2 tane matkap tipi sünger aldım. Solda ki Divortex, sağda ki ise yerli üretim Autobay firmasından aldığım sünger. N11'den almışken Divortex Lastik Temizleme Fırçasını almamak olmazdı. :) Bu arada süngerler birebir aynı yapıda hatta bütün materyalleri aynı.

cgt

Çaylak Detaycı
Üye
İl
DENİZLİ

2 temmuzda verdiğim siparişim bugün elime ulaştı.
Yeni nesil Mjjc Canon S foam lance + K2 ve AG polarblast performansı nasıl olacak yakında paylaşırım.

2 temmuzda verdiğim siparişim bugün elime ulaştı.
Yeni nesil Mjjc Canon S foam lance + K2 ve AG polarblast performansı nasıl olacak yakında paylaşırım.
Hayırlı olsun. Kısa sürede gelmiş, 45 gün veriyordu. Gümrük vergisi vs.ne kadar tuttu. Yurtiçine girince PTT kargoyla mı geliyor

Son düzenleme:

cgt

Çaylak Detaycı
Üye
İl
DENİZLİ
Teşekkür ederim. 18 günde elime ulaştı. Geçen ay aldığım bir ürün de bu süreye yakın zamanda gelmişti aslında. Yanlış bilgi vermeyeyim diye şimdi kontrol ettim siparişi. Ürün bedeli 207tl + kargo su 51tl+ vergi 23tl: totalde 281tl e mal oldu.
birde satın aldığınız ürününün linkini atabilirmisiniz