Stokları Serelim

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kiwami ve Fusso alacaktım CYCyi de tecrübe etmek istiyordum. Soft99'dan vaz geçip bunları aldım, 1.5 haftada geldi.
Hayırlı olsun. Fk1000p efsanedir :) 2012'de Erdem Boya'dan bölünmüş olarak almıştım. Kokusu, parlaklığı, dayanımı ve boncuklanması çok güzeldi. Ufacık kutu uzun süre gitmişti. O zamanlar kolay ulaşılan ürünler arasında bu ve Collinite vardı :)

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aile apartmanın da oturmanın avantajı. Bugün bodrumu toparlayan dedeme yardıma indiğimde bodrumda bulduğum ananemin emektar makinesi. Geçen koltukları eve getirdiğimde bile bodrumdaymış meğer :of:

Birtek bu basma tetiğinin oradan az su kaçırıyor. Biraz bakındım ama ince bir iş, elimde kalır diye fazla kurcalamadım :D
Bakalım nerede nasıl kullanacağım (yine evde mi sokakta kapının önünde mi) :deli:

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Merhaba.Soru cevap kısmına çevirmeden fazla,1 sorum olacak.soldaki ve sağdaki ürünler nedir?
Soldaki @onurçiko üstadın da dediği gibi çok güzel kokuya sahip bir İç aksam temizleyici. Ön konsolda ekran ve piyano kısımlarda silerken geride kalıntı bırakmaması bayağı hoşuma gittiği için litrelik büyük boyunu aldım. :)
Diğer sağdaki de bez yıkama ürünü. Onun da küçük test boyunu motor ve jant lastik temizliğinde kullandığım bezlerde denedim kir sökücülüğü ve bezleri neredeyse yeni Haline getirmesi çok hoşuma gittiği için aldım.

ortadaki Sonax Felgenbeast yeni jant temizleyicisi ilk defa deneyeceğim.