Stokları Serelim

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.

Unutulan markaya yeniden sempatim artmaya başladı. Hele markanın yazım karakteri, siyah üzerine sarı renk karakterler çok karizma. Bulunması zorlaşan ve yurtdışı videolarda çok methedilen 'D300 Correction Compound' u çeyize kattığım ve HD polisaj makinamın diskini sırf meraktan değiştirmek için bulduğum 'DA Backing Plate' i temin ettiğim için çok mutlu oldum. Ve çeşitli sünger ve mikrofiber pedler edindim.

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana

Unutulan markaya yeniden sempatim artmaya başladı. Hele markanın yazım karakteri, siyah üzerine sarı renk karakterler çok karizma. Bulunması zorlaşan ve yurtdışı videolarda çok methedilen 'D300 Correction Compound' u çeyize kattığım ve HD polisaj makinamın diskini sırf meraktan değiştirmek için bulduğum 'DA Backing Plate' i temin ettiğim için çok mutlu oldum. Ve çeşitli sünger ve mikrofiber pedler edindim.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. D300 nerden temin ettiniz.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. D300 nerden temin ettiniz.

Teşekkür ederim. N11.com da bir satıcıda bir adet kalmıştı. Onu aldım. Sanırım şuan hiç bir yerde bölünmüşler dışında yok.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Carbon collective fırçalar stoğa eklendi. Premium ürün olduğu sebebiyle emre bana zorla fırçaları sattı emeği ve iyi paketleme için teşekkürler. yumuşaklık olarak çok yumuşak bir fırça temizlik kabiliyeti ve kullanımını test edince göreceğiz.

DENİZLİ

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Carbon collective fırçalar stoğa eklendi. Premium ürün olduğu sebebiyle emre bana zorla fırçaları sattı emeği ve iyi paketleme için teşekkürler. yumuşaklık olarak çok yumuşak bir fırça temizlik kabiliyeti ve kullanımını test edince göreceğiz.

DENİZLİ
Hayırlı olsun :) premium plus bir takım :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Bakalım gelecek mi grit guardlar.çek indirim falan derken 17 tl ye geldi 2 si.gelmezse de yapacak birşey yok :)

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Koskoca T.C. bir ben bulamadım bu ürünü arkadaş, el altından, ahbap çavuş ilişkisi ile mi satılıyor anlamadım ki, ayakta uyuyorum
Hocam kendi adıma yazayım benim havluyu almam neredeyse iki ay sürdü. satış konusu önceden açılmış rezerve edilmiş ürünler bitmişti ama iptal eden olursa ben alacaktım haber bekledim @Tonyukuk07 den bir adet iptal oldu dedi aldım . kendisi ile iletişime geçseydiniz yardımcı olurdu belki . İlk defa iletişime geçtiğimde kendisini tanımıyordum mesaj attığımda yeni üye olmuştum hatta ahbap falan değiliz . Kendisinden havlu bez vs alanda etiketliyor kendisini genelde.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Koskoca T.C. bir ben bulamadım bu ürünü arkadaş, el altından, ahbap çavuş ilişkisi ile mi satılıyor anlamadım ki, ayakta uyuyorum
Ahbap çavuş değil hocam şeffaflık açısından anlatayım size @KILIÇARSLAN arkadaşımız bir çok ürün aldı Klin de dahil olmak üzere ancak Klin iptal olunca forum dışı bir arkadaş almak istedi o da vazgeçince satış başlığına bir adet güncel demek için foruma girdiğimde @Serdaldonmez beyin talep mesajını gördüm mesaj kutumda işlem bundan ibaret.

yine bundan iki ay önce @değişik beyin dediği gibi aynı süreç gelişti.

burada kimse sizin bu bezden aradığınızı bilemez mesaj atmazsanız ya da @akko bey gibi alış ilanı başlığı açmazsanız bilemeyiz. Belki başlık açmışsınızdır ben görmemiş de olabilirim. istediğiniz bir havlu olsun yeter :) ama ahbap çavuş olayı tanımı biraz ağır olur.

Serdaldonmez

Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin
Forumda daha yeniyim gece vakti araştırırken forumu buldum konusmalara baktigimda @Tonyukuk07 arkadaşın temin ettigini stoklari serelim basliginda görünce hemen bi ozel mesaj attim. Şansıma bir kisi vazgeçmiş oda foruma yazmaya girmiş bende aninda aldim tabiki.satlik ilanlarin altina yazmistim ayni gece. Sizin kasteddiginiz gibi bir durum yok tabiki de.

umut111

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Teşekkürler. Siteyi taşıyorlar diye erişilmiyor. N11 den alınan ürünler hemen kargo yapılıyor hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
siteden az önce 5 lt b33 aldım, n11'lerinde satış yapılmıyor şu anda da.

edit: yanlış satıcıya bakmışım, n11'de de aktif hesapları ama alıcı yorumları seyrek.

Son düzenleme:

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
@Atasev millet evini çatısında koli ile saklıyor siz bulamadım diyorsunuz:) eger medium düşünürseniz bende fazladan 1 adet var verebilirim

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Carbon bezler @Tonyukuk07 dan. Harika dokusu var.
Yıkama eldiveni aliexpress'den. Takipli kargoyla 1 ayda geldi.
Sprey boya setini Cruze araçların kronik boya sorunu olan yan ayna bakalitleri icin aldım. Youtube'daki autoestetisyen kanalında satış yapıyorlar. Set kargo dahil 120tl.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi