Stokları Serelim

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.
Öne çıkan konu #9,741
Hocam dikkatimi çekti de sende bir Carpro fetişistliği hissettim :taraa: Marka pörtföyünde olup sende olmayan yok gibi. Şaka bir yana, çok güzel ürünler yapıyor herifler. Albeni albeni diye resmen bağırıyorlar :) Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Marka güzel olunca ister istemez hayranlık uyandırıyor gerçekten. Severek takip ediyoruz diyelim :D

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
İncir ağacının resmini atamam ama anımsatabilirim. :) İşimiz şaka ama bu kur farkına ürün alanlara helal olsun, hadi benim aylık giderim yok ama evli çocuklu olanlar detaya aşkını gösteriyorlar. :)

Bayadır uygulama atmıyorum etkin olmuyorum ama 1 2 aya bombalar patlıcak. :D

@cabay :D:smilex:

Son düzenleme:

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
İncir ağacının resmini atamam ama anımsatabilirim. :) İşimiz şaka ama bu kur farkına ürün alanlara helal olsun, hadi benim aylık giderim yok ama evli çocuklu olanlar detaya aşkını gösteriyorlar. :)

o zamaaan! Dans dans dannns :D

GirayGirgin

Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale

Sercan'ım tek alışkanlığım bu o yüzden koymuyor :) keşke bi araya gelinebilsede testler havada uçuşsa.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Bazı fırçalarım da yamuk gelmişti ancak bu sefer bir başka içinden geçmişler, diğerleri gibi kullandıkça düzelir diye ümit ediyorum.
[/QUOTE]
Güle güle kullanın ürünleri nereden temin ettiniz acaba birde sprey başlıkları daha önce kullandınız mı tavsiye eder misiniz

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Güle güle kullanın ürünleri nereden temin ettiniz acaba birde sprey başlıkları daha önce kullandınız mı tavsiye eder misiniz[/QUOTE]
Köpük yapan başlık diye özellikle aldım. Bugün yarın bir bakarım nasıl diye, ürünleri CYC'den aldım.

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Bazı fırçalarım da yamuk gelmişti ancak bu sefer bir başka içinden geçmişler, diğerleri gibi kullandıkça düzelir diye ümit ediyorum.
Jant fırçasını fön Makinesi sıcak konuma alıp fırçanın üzerine fön çekip elinizle düzeltirseniz eski haline geri gelir.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Üstad turuncuları kullanınca bilgi verirmisin bir kaç gün önce elim gitti geldi ama nedense almadım,diğerini aldım. güzel,almaya değer diyorsanız bende almayı düşünüyorum
Celal hocam turuncular gyeon soft wipe ve superclean geçen aylarda sattığı açık mavi 35 tl lik wax bezi ile aynı kıvamda. Kesinlikle iş yapar iyiler. Ama içlerinden en iyisi blue various, daha sonra ws gentleman+ :) turuncudansa sarı Gentleman ve gri Gentleman+ Ws daha iyi.

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Celal hocam turuncular gyeon soft wipe ve superclean geçen aylarda sattığı açık mavi 35 tl lik wax bezi ile aynı kıvamda. Kesinlikle iş yapar iyiler. Ama içlerinden en iyisi blue various, daha sonra ws gentleman+ :) turuncudansa sarı Gentleman ve gri Gentleman+ Ws daha iyi.
Blue various tan 3 tane var Fatih,ben bu turuncuya taktım biraz sanki :) madem iyi dedin alayımda aklımdan çıksın.teşekkürler