Stokları Serelim

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Öne çıkan konu #10,681
Uzun zamandır yurtdışından takip ediyordum ürünü parlatan adamlar getirmiş hemen edindim

Carpro Skysblu hipoalerjenik koku

Fiyat olarak pahalı gibi duruyor ama dayanim guzel olursa bence değer.
kokusu birebir carpro eraser ve Gyeon prep gibi, limonsu bir kokuya sahip

Kutu içinden aynaya asma ipi ve klima apatarı çıkıyor. Ben klimaya takmayı tercih ettim

Son düzenleme:

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam hayırlısı olsun yeni ürünleriniz.

Silikon spreyi hangi amaçla kullanacaksınız bilmiyorum ama herşeyin çözümü gibi kullanmamanızı naçizane tavsiye ederim. O anlık işe yarayabilir ama uzun vade de yarardan daha çok zararı olacaktır.

Nanolex tire hayırlısı olsun, severek kullandığım bir ürün. Dayanımı, görüntüsü olsun tam istediğim seviyelerde. Endurance ta almışsınız ama :mutlu: yaşasın parlak severler..

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Hocam hayırlısı olsun yeni ürünleriniz.

Silikon spreyi hangi amaçla kullanacaksınız bilmiyorum ama herşeyin çözümü gibi kullanmamanızı naçizane tavsiye ederim. O anlık işe yarayabilir ama uzun vade de yarardan daha çok zararı olacaktır.

Nanolex tire hayırlısı olsun, severek kullandığım bir ürün. Dayanımı, görüntüsü olsun tam istediğim seviyelerde. Endurance ta almışsınız ama :mutlu: yaşasın parlak severler..
Önerileriniz için teşekkürler araçta kullanmiyorum genelde süpürgenin plastik contaları var birde plastik raflarda kullanıyorum ses yapmasin diye
Nanolex tire ilkkez aldım denemek amaclı lastik koruyucuda favorim gyeon tire ama biraz pahalı

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Rahmete kavuşturduğum twisted bezden sonra imdadıma yetişen @Tonyukuk07 atalaya teşekkür ederim. Klin green monster bezi alır almaz kullandığım için paketi yok. Jantta gayet iyi iş çıkardı. Kirini yıkamadan attım fotoyu:sırıtan1:
Güle güle kullan Muhlis, bir gün benim motora da el atalım acayip kirlendi. Çaylar benden :D