Stokları Serelim

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #10,841
cevabınız için teşekkür ederim hocam, bende böyle yapayım diyorum, kwazar'ın içine 500 ml su koyup 20ml PW katıp köpürterek uygulayacağım. Hem gözle daha rahat nüfuz ettiğini göreceğim hemde daha hızlı bir cilalama olur. uygulamayı yaptıktan sonra kaç dakika beklemek yeterlidir tam anlamıyla ?
Beklemeyin hocam spreyleme bitince iyice durulayın aracı, su ile temas edince beyazlaşacak pw, ürünü öyle akıtın yüzeyden..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bende bu ürünlerin üçünden " GSF , GS , PW " sipariş verdim :) Bunların yanına birde Kwazar pompa aldım...

bu arada Protector Wax'ı pompada köpüklü olarak kullanabilir miyim ? yani sprey olarak yapılan uygulamadan etkisi az olur mu ? 1 litreye 30 ml ekleyerek uygulayacağım köpüklü olarak, aracı yıkadıktan sonra ıslak haldeyken.
Pompada köpüklü kullanırsan daha iyi sonuç alırsın, hatta ben foam lance ile uyguluyorum.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Üstad hayirli olsun barebonos cift altımlari bozarmi yapisi itibari ile
yogun kıvamlı lastik plastik ürünlerinde kullanmamak benim tercihim. çeşitli sebeplerle spreyleme yetenegini azaltacak, bu ve benzeri şişelerin asıl başarılı oldukları tozlama ( ürün sarfiyatını azaltarak kullanmayı saglayan yöntem ) yetenegini hayli düşürecektir.
daha basit eski bitmiş ürün spreylerini kullanıyorum ekseriyetle.
bu ürün özelinde 360 atım için kullanılan iç sprey başlıgın hortumu yumuşak esneyebilen bir yapıda ve bu yogun agır kimyasallarda saydamlıgını yitirerek renk degiştirip matlaşıyor. bu uzun kimyasal ürün temaslarında çürüme egiliminin sert yapıda olanlara göre direnç katsayısının düşük olddugunuda gösteriyor aslında.
bunu tam anlamıyla belirleyecek bir uzun kullanım testi gerçekleştirmedim ama bana verdigi izlenim bu yönde.
bu yüzden özellikle 360 özelliklilerde bir tık daha dikkatli kullanım gerektirecektir.

iyi detaylar

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
yogun kıvamlı lastik plastik ürünlerinde kullanmamak benim tercihim. çeşitli sebeplerle spreyleme yetenegini azaltacak, bu ve benzeri şişelerin asıl başarılı oldukları tozlama ( ürün sarfiyatını azaltarak kullanmayı saglayan yöntem ) yetenegini hayli düşürecektir.
bu ürün özelinde 360 atım için kullanılan iç sprey başlıgın hortumu yumuşak esneyebilen bir yapıda ve bu yogun agır kimyasallarda saydamlıgını yitirerek renk degiştirip matlaşıyor. bu uzun kimyasal ürün temaslarında çürüme egiliminin sert yapıda olanlara göre direnç katsayısının düşük olddugunuda gösteriyor aslında.
bunu tam anlamıyla belirleyecek bir uzun kullanım testi gerçekleştirmedim ama bana verdigi izlenim bu yönde.
bu yüzden özellikle 360 özelliklilerde bir tık daha dikkatli kullanım gerektirecektir.

iyi detaylar
Eyvallah üstad

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Bende bu ürünlerin üçünden " GSF , GS , PW " sipariş verdim :) Bunların yanına birde Kwazar pompa aldım...

bu arada Protector Wax'ı pompada köpüklü olarak kullanabilir miyim ? yani sprey olarak yapılan uygulamadan etkisi az olur mu ? 1 litreye 30 ml ekleyerek uygulayacağım köpüklü olarak, aracı yıkadıktan sonra ıslak haldeyken.
köpük kullanımı . 30/1000 ml

iyi detaylar

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Üstad hayirli olsun barebonos cift altımlari bozarmi yapisi itibari ile
Benim bir tanesinin hortumu sertleşti ve özelliğini yitirdi. Adams undercarriage sprey vardı içinde. Genelde 2 kullanımlık hazırlıyordum. 2. Kullanımın süreci uzayıp hortumda ürün kalınca ne yazıkki normal pompadan farkı kalmadı. Ege üstadın dediği gibi özelliğini yitiriyor..

iyi detaylar

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta

overlockcu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Siparişlerim geldi :)

Öncelikle kwazamı icat edenden allah razı olsun, gerçekten büyük bir kolaylıkmış, ilk denememi yaptım. 1 litreye denildiği gibi 20ml koydum. Köpürmesi beni gayet tatmin etti. Ayrıca hem pompalayıp hemde fışkırtabiliyor aynı anda. Green Star ilede konsantreleri ayarlayıp sprey kutularını doldurdum. Mutfakta kirli bir sandalye vardı kumaşındaki kötü kiri söktü attı :) 1 kutu spreyde motor için 1/5 sulandırarak 250 ml konsantre yaptım. Fazla mı köpürür yoksa ? Deneyip görücem. Araba şuan pok içinde :) , havalar şöyle biraz güzelleşsede bi garaja atsam kendimi.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Peki bize niye yok. Çünkü onlar sendikalı. Eee bende Harran'lıyam repliği aklıma geldi :D
Güle güle kullan :)
Saol Hocam Yardimci oluyorlar soyledim Forumdan almak isteyen de var dedim yardimci oluruz dediler :)

Son düzenleme: