Stokları Serelim

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Öne çıkan konu #10,861

Ufak bir not ben kokuyu pek sevmedim çok ağır geldi bana
Kokuyu kullanırken kapağını çıkarın yazıyor, çıkartıp çok az ıslattım odun kısmını anında geri taktım aşırı kokuyor o zaman. Haftada bir ıslatıyorum odunu hem koku bitmiyor hemde rahasız etmiyor. Kesinlikle plastik kapağın çıkarılmasını önermem şahsen odunu ıslatmak fazlası ile yeterli

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Kokuyu kullanırken kapağını çıkarın yazıyor, çıkartıp çok az ıslattım odun kısmını anında geri taktım aşırı kokuyor o zaman. Haftada bir ıslatıyorum odunu hem koku bitmiyor hemde rahasız etmiyor. Kesinlikle plastik kapağın çıkarılmasını önermem şahsen odunu ıslatmak fazlası ile yeterli
Mevbur dediğiniz gibi yapıcam,yoksa hiç kullanılacak gibi değil ,çok yoğun bir kokusu var,bilgi için ayrıca Tesekkürler

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Mevbur dediğiniz gibi yapıcam,yoksa hiç kullanılacak gibi değil ,çok yoğun bir kokusu var,bilgi için ayrıca Tesekkürler
rica ederim, O kadar yoğun gerçekten araç içinde bayıyor ben ilk açtığımda pişman oldum çok ıslattığıma çünkü çok yoğun. 7-10 günde bir ıslatmak yeterli oluyor kapağı

ihsanayna

Amatör Detaycı
Üye
İl
kastamonu
Evet hobiotomdan aldım bölünmüş 500ml şeklinde ben sadece davlumbazlara kullanıyorum parlaklığı iyi denebilir toz tutma olayı çok iyi değil
F/p ürünü denebilir
Lastik parlatıcı olarak ne kullaniyorsunuz. Ben 3d magic dressing kullaniyorum fakat bitti başka ürüne geçsem mi diyorum.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Lastik parlatıcı olarak ne kullaniyorsunuz. Ben 3d magic dressing kullaniyorum fakat bitti başka ürüne geçsem mi diyorum.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elimde bunlar mevcut suanda ama en memnun kaldığım gyeon tire
Ama fiyat olarak yüksek
Meguiars endurancede onu aratmaz