Öne çıkan konu
#11,221
Hayırlı olsun, Arabayı zımpara ile yıkamışlar heralde. Cillop gibi yaparsınız siz bunu
Pederde yaklaşık 13 yıl önce Hyundai Grandeur XG30 vardı. Güzel otomobildi ama rengi siyahtı. Boyası da yumuşak tabir edilenler sınıfındaydı. Birkaç kere o yıllarda kolay uygulanan SRP ve türevi ürünleri uygulamıştım. En sonunda pes etmiştim. Çünkü temiz kalması 30dk sürüyordu. Çiziksiz kalması imkansız gibiydi.
Sonra sanki beni yıldırmak istercesine gitti E60 kasa 5 serisi aldı. Tahmin et ne renk
Ona da SRP hatta Chemical Guys serisini uygulamıştım. En çok da cherry wet wax ve collinite 845'i sevmiştim. Siyah renk göz alıcı parlak hale geliyordu ama yine birkaç saat sonra her yeri toz oluyordu. Bir ara Turtle wax'ın siyah renk için ürettiği seti alıp kullanmıştım. O inanılmaz yoruyordu. Karşısına geçip ulan ne parladı be diyorsun ertesi gün yağmur bulutları tepeme çöküyordu.
E60'ı satıp başka otomobil alma aşamasında lütfen siyah renk alma demiştim. Neyseki bir daha siyah renkli otomobil almadı, acıdı bana
Sonra sanki beni yıldırmak istercesine gitti E60 kasa 5 serisi aldı. Tahmin et ne renk
E60'ı satıp başka otomobil alma aşamasında lütfen siyah renk alma demiştim. Neyseki bir daha siyah renkli otomobil almadı, acıdı bana
Hayırlı olsun Adem abi. Öncekine ne oldu satıldı mı