Stokları Serelim

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #11,341

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Yeni ürünler de bugün elime ulaştı ve envantere işlendi @Brindabella 'ya güveni , hızı ve harika paketleme konusunda çok teşekkür ediyorum.

Autobrite banana gloss kova şampuanı
BANANA GLOSS CONCENTRATED SHAMPOO - Autobrite Direct

Gördüğüm en yumuşak fırça kıllarına sahip olan carbon collective fırça seti (benim kız da bayıldı :) )
Ultra Soft Detailing Brush Set | Carbon Collective | Ceramic Coatings & Detailing Products

Hayırlı olsun hocam:alkıssx:

İbrahimk34

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
hocam bu ürünü direk alıp köpük yapılabiliryor mu yoksa modifiye mi etmek gerekiyor. youtube videolarında pek bahsedilmemiş ama iyi gibi duruyor izlediğim kadarıyla.. siz tavsiye eder misiniz?
Modifiye etmek gerekiyo köpük ayarınıda kolay yapılmıyor deneme yanılmayla en iyi köpük kıvamına getirmek lazım.

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hayirli Olsun Superclean in Wax Silme bezlerinin Yorumunu bekleriz hocam Dikkatimi cekti Pakette Renkli olanlari diyorum (Pembe Mavi Sari renkli olanlar)
onlari kose ve motor vs silmek icin aldim renklileri pembe mavi sarı olanları onlar genel temizlik icin yaziyor ama pakette wqx yazdi bence ince benim dusuncem 270 gsm ama tek mavi olan 350 gsm wax bezi gayet iyi ama hoşuma gitti ve kenarda dursun diye 1400 gsm purestar icin tek diyecegim şah mat olayı wax silmede ve bez defterini boylelikle kapattim uzun süre bimdende aldim 1 paket abarttim sanki :dusunx:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Parlatanadamlarda Tac system'de indirim vardı biraz ürün aldım. (ben ürün almayacaktım değil mi :D:D )
Kargoyu 1 günde ulaştırdılar. Güzel de paketlemişler :)
Bunların incelemesi hızlı gelmez gibi :) tahmini ne zaman tanışırız. Hayırlı olsun abi :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bunların incelemesi hızlı gelmez gibi :) tahmini ne zaman tanışırız. Hayırlı olsun abi :)
Bu ara elim hızlı :) Başlangıcı work stuff ile yapacağım :) Hatta mümkün olursa vakumlu tripodu kaportaya takıp biraz magneto ile yol bile yapabilirim :) Böyle bir videoda gelebilir.
Arcane Lube ve killerde hızlı olacak. Birde belki bu ay gyeon ile ilgili bir süprizim olabilir :)

Bu arada, sağolasın :)