Stokları Serelim

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Soldan sağa sıralayacak olursak:

1-)Sonax Matt Efect Sport Fresh @Dragstar severiz abi değil mi :komik:
2-) Arexons klima temizleme köpüğü
3-) Sonax Mos2 (wd40 dan daha iyi)
4-) Liqui Moly Ceratec
5-) Liqui Moly Pro Line benzinli motor için sistem temizleyicisi
6-) Liqui Moly Pro Line Engine Flush

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Soldan sağa sıralayacak olursak:

1-)Sonax Matt Efect Sport Fresh @Dragstar severiz abi değil mi :komik:
2-) Arexons klima temizleme köpüğü
3-) Sonax Mos2 (wd40 dan daha iyi)
4-) Liqui Moly Ceratec
5-) Liqui Moly Pro Line benzinli motor için sistem temizleyicisi
6-) Liqui Moly Pro Line Engine Flush

Hayırlı olsun Antalya dönüşü Shell V-Power doldurup Liqui Moly System Reiniger ekledim ben de İzmir’e gelene kadar bağırsakları temizledim Astra’nın :D

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ürünleriniz hayırlı olsun bir sey merak ediyorum. Ben yağ için Liqui Moly Toptec 4200 5w - 30 Tercih ediyordum 1.6 TDI için ve arkadaşlarım 1.4 TSI benzinli içinde 4200 kullanıyor memnunlar. Bu sizin seçtiğiniz 4600 olanın farkı nedir ?
4200ün opel için onayı yok. Bizim motorun onay ve gereksinimlerini karşılayan yağ bu

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Atmosferik motorlarda yağın çok fazla ciddi bir önemi yok. Yağlama düzgün olsun, zamanında değişsin ve numara motora uygun olsun yeterli ancak küçük hacimli turbo motorlarda üretici onayı olmayan yağı kullanmak ciddi problem yaratabilir, mağduriyet yaşanabilir. O sebeple opel dexos1 gen2 onayını çıkardı. Hatta tam bu geçiş döneminde bazı astraların kitapçığında dexos2 yazarken güncelleme sonrası verilen kitapçığında dexos1 gen2 yazar. Araç aynı ve motor aynı olmasına rağmen, sürücüler de bu güncellemeye kulak asmayıp kitapta ne yazıyorsa ben onu kullanırım diyerek inat ettiler ancak bu inat sonucu tek karlı çıkanlar motor rektefiyecileri oldu :)