Stokları Serelim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Arexons'u maskesiz ve eldivensiz kullanma. Ve mutlaka açık alanda uygulama yap. Sakın kapalı alanda ürünü boca etme.
Fraber'i de hiç kullanmadım ama merak ediyorum :)
Ürünlerini güle güle kullan :)
Teşekkür ederim Hakan, dün denedim ikisini de.
Fraber i beğendim, dış akşam plastiklerine kullandım, güzel kapatıcılığı var ve hoş bir parlaklık veriyor.
Arexons u ise Davlumbazlara kullandım. O da fena ürün değil, fraber e göre biraz daha mat gibi geldi bana.
Velhasılı ikiside iyi gibi, en azından kullanımları çok pratik.
Selsil im bitti, alırsam üçünü bir test yaparım, karşılaştırmalı.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hayırlı olsun Onur hocam. Samsunda sayılı uygulamacılarından arkadaşın yanına gittigimde s3 görmüştüm çok beğendiğini söyledi.Sağlam çizik alıyormuş demesine bakılırsa:)
Teşekkür ederim, dün onu arkadaşın arabasına sürmüşler park halindeyken, uygulamasını yaptığım bir arabaydı hatırlarsanız. Onda denedim hemen merak ettiğimden ürünü. Gerçekten hızlı ve çok güzel çalıştı. Başarılı bir pasta, favori pastalarımdan olacak gibi duruyor.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bu gün ilk defa kullandım ve gerçekten çok memnun kaldım. Gyeon silk dryer yanina almıştım ama ona gerek bile kalmadı, belki bir araç daha kurulardim. Nazarlıkta yaptım...le blackhole
Güle güle kullanın :) Gyeon suyu çekince çok ağırlaşıyor. Sıkıp suyu tahliye etmekte çok yorucu oluyor :(

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Hk80

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Güle güle kullanın :) Gyeon suyu çekince çok ağırlaşıyor. Sıkıp suyu tahliye etmekte çok yorucu oluyor :(
Evet gyeon suyu güzel çekiyor ama sonra sıkmak ta mümkün olmuyor, SUV araca yetmiyordu bazen. Ama daha hafif kullanımı rahat oluyor. Daha ufak araçlar için ideal. Le blackhole ağırlığını koyuyor gerçekten su düşmanı.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya

DETAYON Davlumbaz Fırçası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Son 1 tane çok yumuşak kıllı bayağı geniş ağızlı ve 40cm uzunluğunda davlumbaz için harika fırça
aynı firma aynı tip 2 tane fırça var. Birisi sert birisi yumuşak. Yumuşak olan. Araba fırçası diye geçiyor . Bende o yumuşaktan var sizinki de ondan .
Jant , lastik , davlumbazda kullanıyorum. Memnunum ama piyasada bulunmuyor. Bide aldığım fiyata göre çok pahalanmış . 2019 ta Aralık’ta falan almıştım . 3 kattan fazla artmış fiyatı

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Pandemi öncesi stok yaptığım ürünlerim nihayet arkadaşımın tatil için gelmesi ile elime ulaştı taze taze görsel sunmak istedim herkesin detail tutkusu dilediğince olsun hayırlı pazarlar.

Arkadaş gibi arkadaş bulmuşsun hiç bırakma :) (bu kadar malzemeyi uçakla getirdi deme, düşer bayılırım, ya da önce bayılır sonra düşerim :D )
Güle güle kullanasın :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Teşekkür ederim Hakan, dün denedim ikisini de.
Fraber i beğendim, dış akşam plastiklerine kullandım, güzel kapatıcılığı var ve hoş bir parlaklık veriyor.
Arexons u ise Davlumbazlara kullandım. O da fena ürün değil, fraber e göre biraz daha mat gibi geldi bana.
Velhasılı ikiside iyi gibi, en azından kullanımları çok pratik.
Selsil im bitti, alırsam üçünü bir test yaparım, karşılaştırmalı.
Arexons'un kokusu nasıl kötüydü değil mi?
Fraber'de koku var mı? Bir de hidrofobiye bakabildin mi ? :)

GirayGirgin

Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Arkadaş gibi arkadaş bulmuşsun hiç bırakma :) (bu kadar malzemeyi uçakla getirdi deme, düşer bayılırım, ya da önce bayılır sonra düşerim :D )
Güle güle kullanasın :)
Yakın arkadaşım hususi aracı ile geldi bu dönemde uçak ile imkansız abi :) çok teşekkür ederim.