Stokları Serelim

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Çinden sıcak sıcak. Artık altayı elle pompalama devri bitti. Matkabım yok matkabını hazırla abi @onurçiko :D

Hocam hayırlı olsun. Bende almak istiyorum ama bir kaç soru sormak istiyorum size . Gümrük vergisi ödediniz mi ? Kaç günde geldi ? Genel olarak memnun kaldınız mı ilk alımdan ürün size ulaşana kadar .

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Hocam hayırlı olsun. Bende almak istiyorum ama bir kaç soru sormak istiyorum size . Gümrük vergisi ödediniz mi ? Kaç günde geldi ? Genel olarak memnun kaldınız mı ilk alımdan ürün size ulaşana kadar .
Teşekkür ederim. Vergi dahil alışveriş yaptım. Vergi öderseniz de geri ödeme yapıyor banggood. Yaklaşık 15 günde geldi. Gelir gelmez voleybol maç topumu şişirdim. Gayet başarılıydı. Alta ile kullanmak daha nasip olmadı. Daha L sibop alamadım onu da almam lazım. Modifiye edince videosu gelir :)

aramazmert

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaslar selam. Efsane cuma indirimleri furyasinda bende stoklarima 2 adet urun ekledim. Cok methedilen AD Purple Velvet 500 ML sampuan ve yine AD Top Gloss 5 LT hizli cila aldim. AD Purple Velvet 5 LT alsaydim cok daha ucuza gelecekti fakat cok fazla kova yikama yapamadigim icin 500 ML tercih ettim. Fiyatlarindan bahsedecek olursam;
AD Purple Velvet 500 ML: 63.92 TL
AD Top Gloss (Litre bazinda): 42 TL