Stokları Serelim

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Öne çıkan konu #14,561
Merhabalar detail forum ailesi.
Uzun süredir torpido koruyucu bakıyordum. Tercihimi Koch chemi TS den yana kullandım. Scrup ped bir de yaz için ön yıkama şampuanı deturner aldım. Hediyesi için teşekkür ederim @Sefa46 Bey'e. Kargo 24 saatten kısa zamanda geldi. Tekrar Sefa Bey'e buradan teşekkür ederim.

Onre

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara

Vonixx i epey beğendim. Uygulaması çok kolay iz bırakmıyor. Verdiği parlaklık ve derinlik tatmin edici.

buda aliexpressten aldığım lastik parlatıcı aplikatörün son hali yaklaşık 6-7 kere kullandım çok fazla kıl döküyor şuanda. Eski usul süngere döneceğim sanırım

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhabalar detail forum ailesi.
28 Mayıs'ta 10 parça ürün sipariş ettim. Bugün teslim edildi. Forumda bir arkadaş paylaşmıştı, temu üzerinden.
4 lü detay fırçası üç adet geldi, üç adet minik ( bence kullanışlı) . Sonra müşteri hizmetlerine ulaştım. Ücret iadesi ve temu üzerinden kredi bakiyesi olarak önerdiler. Ben tekrar alışveriş için kredi bakiyesi olarak kabul ettim. Ürünler bence başarılı. 610 lira tuttu. 210 lira civarı vergi kesildi.

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Daha önce kullanıp memnun kaldığımız ürünlere abim ile ekleme yaptık..

Kampanyadan yararlanıp denemek için aldığımız ürünler.
resim galerisi kodu
Kurulama havlusu benzediği için ve 6 7 senedir soluksuz kullandığımız Gyeon Silkdryer ile kıyas yapacak olursam neredeyse yarı yarıya daha hafif, daha ince geneli itibari ile ve iplik yapısı daha kısa sanırım ama Gyeon dan kesinlikle daha yumuşak. Kurulama performansını merak ediyorum.
Cila bezleri çok yumuşak dokunuş hissiyatını sevdim wax ve hızlı cila türlerinde çok işe yarayacak gibi bez ve havlu ilk intiba memnun edici f/p kesinlikle..

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara

@MTS KİMYA böyle bir kargolama yok, havalı poşete sarılıp gönderilmiş, teşekkürler. Aldığınız ürünün zarar görmeden geleceğine emin olmak çok hoş. Ayrıca koku hediyesi için de teşekkür ederim.

polytop hybrid sealer alacakken bu ürünü gördüm ve deneme amaçlı aldım. Umarım dayanım ve etkisinden memnun kalırım