rüzgarlı ortamlarda ve fazla ürün israfını önlemek için pompa ile atmayı düşünüyordum.
şu video ki gibi yapmayı düşünüyordum ama vazgeçirdiler. artık bu tarz pompa ile citrus pre wash tarzı ürünü daha yoğun kıvam da kapı eteklerine geçip sonra foam yapmayı düşünüyorm
az çok msjlaşmalarını okudum. kimse seni sistamatik olarak bu şekilden vazgeçirmemiş.

senin demir tozu sökücü olarak çok yogun ve agır bir kimyasal barındıran ejderha'nın nefesi ürününüden (dragon's breath ) bahsetmen neticesinde o ürün için bu yorumlar yapılmış.
kaldı ki üstadlar bu konuda çok haklılarda. ama verdigin video bambaşka bir ürün ve sulandırılarak kullanılıyor. çünkü demir tozu sökücü özelligi yok.
haaa her demir sökücü ürün çok kalın yani yogun kıvamda mı. hayır.
kısaca sorun üründe.
ben şahsi fikrim olarak her yıkamada demir .tozu sök (dts) diyelim artık yazması sıkıcı kullanma taraftarı degilim. uzun ve düzenli kullanım sonucu paslanma vb sorunlar çıkabilir. bu % 100 olacak anlamına gelmemekle birlikte dst kullanmak ihtamaller arasına bu seçenegide eklemekte.
yine ben kullanacagım bunu önemsemem diyorsan dst konusunda
@Ozgur_gs_91 sana her bir ürünün artı ve eksi bilgilerinin verecektir.. hatta tr' de bulamayacaklarının bile.
gelelim jant temizleme işinde pompa kulanma işine.
ben zaten halihazırda bu şekilde temizlik yapıyorum. yabanmersininin ( bilberry ) köpürme yetenegini kullanıyorum. normal kova şamp. ve ön yıkama (pre wash), kar köpügü ( snow foam ) ürünleri hatta özel kirler için üretilmiş şap. karışımlarını kirlilik durumuna göre çeşitli ölçülerde kombo yaparak kullanıyorum. ve bunları pompalı ilaçlama ile yapıyorum.
yani verdiginiz video sizin aklınıza yapmış begenmişsiniz alın ve deneyin. bende bu sitemi öneriyorum size.
son olarak bir kaç video da benden gelsin .