Stokları Serelim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Öne çıkan konu #861
Özgür'cüğüm hayırlı olsun, Güzel stok yapmışsın yine. Ki bilir bunların kutuları ne zaman açılır.

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
@Ozgur_gs_91 hayırlı olsun. The Final finish nasıl bir ürün. @Murat hocamdan zamanında almıştım AF finale PW gibi bir ürün sanırsam. Ben kuru bir şekilde sıkıp iki defa siliyorum. Ama hiç boncuklanma filan olmuyor tabi boya da polisaj yok bol bol hare var oda etkili olabilir.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
@Ozgur_gs_91 hayırlı olsun. The Final finish nasıl bir ürün. @Murat hocamdan zamanında almıştım AF finale PW gibi bir ürün sanırsam. Ben kuru bir şekilde sıkıp iki defa siliyorum. Ama hiç boncuklanma filan olmuyor tabi boya da polisaj yok bol bol hare var oda etkili olabilir.
Finale yada koch pw ikiside boncuk yaparlar. Koch pw ıslakkende kullanılanilir, finalede. Koch pw sulandırıp kullanın. Yüzeye sıkıp bir bezle yayıp diğer bezle üstünden geçerek. Olmaması biraz ilginç bir olay, hare ona engel değil ama yüzey iyi temizlenmiyor olabilir

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
Elimde detailer olarak bi Dr
Beasley the final finish var o yüzden kıyaslama şansımda yok ama iyi yıkamaya çalıyorum arabayı. Birde ipa ile filan silip deneyeyim. Siz de deneyince durumu paylaşırsızınız.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Dragstar üstad hayırlı ugurlu olsun. güzel günlerde bol detaylı ugulamalarda zevkle kullanman dilekleriyle. :)

senin oralar şimdi ne güzel esiyordur :sicak: o basınç degeriyle :komik:

yıkarken hiç terletmez serinligi sana bile gelir ufak ufak su partikülleriyle:mutlu:

ama iyi kol kasıda yaptırır .:super:
vallahi g3 piyade tüfegi gibi güzel bir geri tepmeside vardır :komik::komik::komik:

tekrar hayırlı olsun :para::)<3

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
@Dragstar süleyman usta detay stoguna amiral gemiyi eklemişsin bizimkileri biz su tabancası niyetine kullanırız artık hayıırlı ugjurlu olsun

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@Dragstar üstad hayırlı ugurlu olsun. güzel günlerde bol detaylı ugulamalarda zevkle kullanman dilekleriyle. :)

senin oralar şimdi ne güzel esiyordur :sicak: o basınç degeriyle :komik:

yıkarken hiç terletmez serinligi sana bile gelir ufak ufak su partikülleriyle:mutlu:

ama iyi kol kasıda yaptırır .:super:
vallahi g3 piyade tüfegi gibi güzel bir geri tepmeside vardır :komik::komik::komik:

tekrar hayırlı olsun :para::)<3
@Dragstar anladığım kadarıyla çok berbat bir makine. Sen bunu kullanma. Ha elimde kalır diye de üzülme. Özele gel bir pazarlık yapalım :D

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese iyi dilekleri için teşekkürler

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ