Teşekkür ederim. Konu olayını çözücem bir dahaki sefere. Fusso ile ilgili olarak şunu söyleyebilirim kışı sert geçmeyen yerler için Fusso çok gerekli olmayabilir. Ancak Ankara gibi sert geçen yerlerde ise ne yazıkki çok fazla seçenek kalmıyor. Yola dökülen tuz ve solüsyonlara, don olayına, -20 derecelere, açık otoparkta beklemeye başka bir ürün dayanmıyor. PW gibi ürünlerle desteklemesem 2 ayı zor görür hatta.
Koch Chemie ürünlerini genel olarak beğendim ben. Wax üretimi neden yapmıyorlar bilmiyorum ben de. Ama PW benim en memnun kaldığım detay ürünlerinden. Yani dediğim gibi aracın bir tık daha fazla parlak olması için korumadan feragat etmek istemiyorum. Kışın yeri geliyor 1,5 ay araca dokunamıyorum. Hava şartları veya işlerim kendim yıkamama müsait olmuyor yıkamacıya vermek zorunda kakıyorum. O durumlarda bagaja sprey pompayı atıyorum onlar uyguluyor. Gibi gibi bir sürü durumda kurtarıcı oluyor. Ürettikleri müddetçe çeyizde mutlaka bulundururum büyük ihtimalle.
Başlık işini bir dahaki yıkamada çözmeyi düşünüyorum ama önce afili bir isim bulmam lazım. Herkes araçlara aslan kaplan unvanlar veriyor benim neyim eksik

.