Stokları Serelim

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Bu aralar arabamıza birazcık yatırım yaptık. Deck çevirici ve paspas detaylı temizlik ile alâkalı değil ama olsun araçla ilgili olduğundan onlarıda ekledim

2ltr koch chemie fb, 4 adet aksiyon kamera ve basınçlı yıkama makinesi de gelince eksikler biraz daha azalacak

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. youtube kanalının linkini paylaşır mısınız. Bu gün eski yağmur kaydırıcıyı sökmek için Autoglym uyguladım baya ise yarıyor direk kesti boncuklamayı isterseniz video atabilrim :)

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. youtube kanalının linkini paylaşır mısınız. Bu gün eski yağmur kaydırıcıyı sökmek için Autoglym uyguladım baya ise yarıyor direk kesti boncuklamayı isterseniz video atabilrim :)
Kanalda pek birşey yok daha reis. 3 tane demirtozu sökücü kızarma videosu var, Nasiol yağmur kaydırıcı denemesi var O kadar. Basınçlı yıkama makinesini bekliyorum o zaman kısa vadede güzel videolar çekeceğim inşallah...

Uğur TAMER - DetaySever

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Kanalda pek birşey yok daha reis. 3 tane demirtozu sökücü kızarma videosu var, Nasiol yağmur kaydırıcı denemesi var O kadar. Basınçlı yıkama makinesini bekliyorum o zaman kısa vadede güzel videolar çekeceğim inşallah...

Uğur TAMER - DetaySever

Kaç tane olursa olsun biz abone olalım yenisi gelir :)

Bende şöyle sıkıştırayım araya :) http://youtube.com/detail35

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Sen atmışsın yakın zamanda baya video

Ben basınçlı yıkama makinesini bekliyorum

Her hafta 1 video yüklüyorum bu hafta da Gyeon Fabric Coat'u atacağım spoiler vereyim :)

Malesef yerim yok o yüzden benzinliklerde yapıyorum yıkamamı ya keşke benim de olsa :( :( :(

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Her hafta 1 video yüklüyorum bu hafta da Gyeon Fabric Coat'u atacağım spoiler vereyim :)

Malesef yerim yok o yüzden benzinliklerde yapıyorum yıkamamı ya keşke benim de olsa :( :( :(
Aliağa ya yolun düşerse gel birlikte hem uygulama yapalım hemde video çekelim

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Fusso sevmesem de nms ve pw güzel ürünlerdir her çeyize lazım bence. Ortak alım da listeyi doldurduk 2 bidon şampuan için ama pw hala kota dolmadı ne tuhaftır ki. Koch Chemie bu ara gözüm üzerinde olan bir marka ama anlayamadığım bir şekilde katı wax üretmiyorlar. Tuhaf. @Paian eline sağlık bu arada uygulamalarını ayrı bir başlıkta bekleriz detaylıca.
Teşekkür ederim. Konu olayını çözücem bir dahaki sefere. Fusso ile ilgili olarak şunu söyleyebilirim kışı sert geçmeyen yerler için Fusso çok gerekli olmayabilir. Ancak Ankara gibi sert geçen yerlerde ise ne yazıkki çok fazla seçenek kalmıyor. Yola dökülen tuz ve solüsyonlara, don olayına, -20 derecelere, açık otoparkta beklemeye başka bir ürün dayanmıyor. PW gibi ürünlerle desteklemesem 2 ayı zor görür hatta.

Koch Chemie ürünlerini genel olarak beğendim ben. Wax üretimi neden yapmıyorlar bilmiyorum ben de. Ama PW benim en memnun kaldığım detay ürünlerinden. Yani dediğim gibi aracın bir tık daha fazla parlak olması için korumadan feragat etmek istemiyorum. Kışın yeri geliyor 1,5 ay araca dokunamıyorum. Hava şartları veya işlerim kendim yıkamama müsait olmuyor yıkamacıya vermek zorunda kakıyorum. O durumlarda bagaja sprey pompayı atıyorum onlar uyguluyor. Gibi gibi bir sürü durumda kurtarıcı oluyor. Ürettikleri müddetçe çeyizde mutlaka bulundururum büyük ihtimalle.

bence bu araç ayrıntılı bir konuyu hak ediyor
Başlık işini bir dahaki yıkamada çözmeyi düşünüyorum ama önce afili bir isim bulmam lazım. Herkes araçlara aslan kaplan unvanlar veriyor benim neyim eksik :).

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Teşekkür ederim. Konu olayını çözücem bir dahaki sefere. Fusso ile ilgili olarak şunu söyleyebilirim kışı sert geçmeyen yerler için Fusso çok gerekli olmayabilir. Ancak Ankara gibi sert geçen yerlerde ise ne yazıkki çok fazla seçenek kalmıyor. Yola dökülen tuz ve solüsyonlara, don olayına, -20 derecelere, açık otoparkta beklemeye başka bir ürün dayanmıyor. PW gibi ürünlerle desteklemesem 2 ayı zor görür hatta.

Koch Chemie ürünlerini genel olarak beğendim ben. Wax üretimi neden yapmıyorlar bilmiyorum ben de. Ama PW benim en memnun kaldığım detay ürünlerinden. Yani dediğim gibi aracın bir tık daha fazla parlak olması için korumadan feragat etmek istemiyorum. Kışın yeri geliyor 1,5 ay araca dokunamıyorum. Hava şartları veya işlerim kendim yıkamama müsait olmuyor yıkamacıya vermek zorunda kakıyorum. O durumlarda bagaja sprey pompayı atıyorum onlar uyguluyor. Gibi gibi bir sürü durumda kurtarıcı oluyor. Ürettikleri müddetçe çeyizde mutlaka bulundururum büyük ihtimalle.

Başlık işini bir dahaki yıkamada çözmeyi düşünüyorum ama önce afili bir isim bulmam lazım. Herkes araçlara aslan kaplan unvanlar veriyor benim neyim eksik :).
Taş geldi gibi hissettim :komik:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Uzun zamandır olan şampuan kaşıntı mı gidermek ve Temizlik Madeni sahipleriyle tanışmak için bugün yanlarına uğradım. YouTube ile uğraştığımı duyunca bana denemem için Auto Glym Piant Renovator hediye ettiler bu jestlerinden dolayı onlara çok teşekkür ediyorum tekrar.
Kendi aldıklarım da su şekilde.
Gyeon Bathe Essence 400ml ve Gyeon Tire 400ml
Ekli dosyayı görüntüle 3130
İyi günlerde kullanın. Ürünler zaten şahane ;)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Hoşuma gittiği için dedim yanlış anlaşılmasın. Hatta etiketleyecektim :D. Benim arabanın logoda iş yok. Anlamı desen halk arabası. Birşey bulmam lazım.
Yok ya yanlış anlaşılma olur mu hiç? Bende takılıyorum sana :D

Senin araba silaha benziyor bence :alkis: Renginden dolayı sanırım öyle hissettiriyor bana..

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-