abi çinspor dan aldım. bugün geldi ama hemen ilana çıkarttım malum sitede =)
Eski kullandığım cihazı ve bunu satıp viofo nun en son çıkan cihazını alacağım. Piyasa mallarına benzemez viofo candır...
Fiyat değişiyor abi. Normalde satış fiyatı 87usd falan olması lazım ama indirim denk getirirsen çinli amcalardan daha uyguna da gelebiliyor. Bunun en son modeli de indirimle 117usd bu aralar. normalde 130usd falan olması lazım
abi çinspor dan aldım. bugün geldi ama hemen ilana çıkarttım malum sitede =)
Eski kullandığım cihazı ve bunu satıp viofo nun en son çıkan cihazını alacağım. Piyasa mallarına benzemez viofo candır...
Fiyat değişiyor abi. Normalde satış fiyatı 87usd falan olması lazım ama indirim denk getirirsen çinli amcalardan daha uyguna da gelebiliyor. Bunun en son modeli de indirimle 117usd bu aralar. normalde 130usd falan olması lazım
Abi tek kameralı a129 un çin fiyatını tam olarak bilmiyorum ama 640tl den çok daha ucuz olduğuna eminim. Çift kameralı a129 bile gümrüklü kargoyla birlikte 124usd. O da 660tl ediyor nerden baksan. Yanı senin tek kameralı modelle çinden çift kameralı model aynı fiyat.
Dediğin kablo geçirme olayında yerden göğe kadar haklısın. Benimde en korktuğum konu kablo geçirmesi ama youtube amcada montaj videoları illaki vardır. Bakar takarım, takamazsam da veririm parasını taktırırım.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi