Stokları Serelim

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Hayırlı olsun. Nereden kaça aldın?
abi çinspor dan aldım. bugün geldi ama hemen ilana çıkarttım malum sitede =)
Eski kullandığım cihazı ve bunu satıp viofo nun en son çıkan cihazını alacağım. Piyasa mallarına benzemez viofo candır...
Fiyat değişiyor abi. Normalde satış fiyatı 87usd falan olması lazım ama indirim denk getirirsen çinli amcalardan daha uyguna da gelebiliyor. Bunun en son modeli de indirimle 117usd bu aralar. normalde 130usd falan olması lazım :yazik:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Herkese hayırlı olsun yeni ürünleri.

@Murat abi zymöller çok iyi görünüyor. Adres gönderir misin özelden bir şey kargolayacağım sana :heyecan:

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
abi çinspor dan aldım. bugün geldi ama hemen ilana çıkarttım malum sitede =)
Eski kullandığım cihazı ve bunu satıp viofo nun en son çıkan cihazını alacağım. Piyasa mallarına benzemez viofo candır...
Fiyat değişiyor abi. Normalde satış fiyatı 87usd falan olması lazım ama indirim denk getirirsen çinli amcalardan daha uyguna da gelebiliyor. Bunun en son modeli de indirimle 117usd bu aralar. normalde 130usd falan olması lazım :yazik:
Son modeli 129 değil mi?

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Aynen abi a129. Bunu ve eski kameramı elden çıkartıp a129 almayı planlıyorum.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çin’e gerek yok. N11’de 699 TL. Kuponla 640’a falan denk getirilir. Ki ben öyle aldım.

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
@Murat abi o tek kameralı model. Bende diyorum çinden gelen paradan daha ucuza nasıl satabiliyorlar

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@Murat abi o tek kameralı model. Bende diyorum çinden gelen paradan daha ucuza nasıl satabiliyorlar

Daha ucuza değil aynı fiyata. Arka kameranın kablosunu tavandan geçirmek gerekiyor. O da hava yastıklarından ötürü bana mantıklı gelmedi.

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Daha ucuza değil aynı fiyata. Arka kameranın kablosunu tavandan geçirmek gerekiyor. O da hava yastıklarından ötürü bana mantıklı gelmedi.
Abi tek kameralı a129 un çin fiyatını tam olarak bilmiyorum ama 640tl den çok daha ucuz olduğuna eminim. Çift kameralı a129 bile gümrüklü kargoyla birlikte 124usd. O da 660tl ediyor nerden baksan. Yanı senin tek kameralı modelle çinden çift kameralı model aynı fiyat.

Dediğin kablo geçirme olayında yerden göğe kadar haklısın. Benimde en korktuğum konu kablo geçirmesi ama youtube amcada montaj videoları illaki vardır. Bakar takarım, takamazsam da veririm parasını taktırırım.