Stokları Serelim

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Öne çıkan konu #1,781
Açıkçası ben de hangisi orijinal hangisi değil bilmiyorum. Geçen sefer en çok sipariş verilene göre filtreleyip oradan sipariş vermiştim ancak sanırım o da orijinal değilmiş. Gerçi benim jantlarda yine de iyi iş çıkarmıştı. Ayrıca @Pro 'nun konusundaki ürünün de sahte olduğu söylendi ancak o da gayet güzel sonuç vermişti. Çok da takılmamak lazım belki de.
İlgili videoya göre "Sahte" , bence orijinal olandan devam ediyorum ben :)

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Adminim bu siyah şişeli üründen sende satın aldın diye biliyorum.
Senin "devam ediyorum" dediğin ürün bu mudur?
Siyah siseli olan henüz gelmedi, mavi siseli olan ürünü demiştim devam ediyorum diye. Siyah siseli gelince ikisini karşılaştırma yapicam inşallah.

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Siyah siseli olan henüz gelmedi, mavi siseli olan ürünü demiştim devam ediyorum diye. Siyah siseli gelince ikisini karşılaştırma yapicam inşallah.
Vernik çatlatıyor diye bir esnaf uydurması duydum ama pek mantıklı gelmedi, yorumunuz nedir? Yarı şişede bıraktım :D

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Vernik çatlatıyor diye bir esnaf uydurması duydum ama pek mantıklı gelmedi, yorumunuz nedir? Yarı şişede bıraktım :D
:of::of::komik::kop: baya güldüm hocam, bu kanıya nasıl varmışlar merak ettim. Herhangi olumsuz bir durum yaşamadım urunle alakalı, 4 ay aslanlar gibi görevini yaptı daha ne yapsın 5 dolarlık ürün sonuçta.

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
:of::of::komik::kop: baya güldüm hocam, bu kanıya nasıl varmışlar merak ettim. Herhangi olumsuz bir durum yaşamadım urunle alakalı, 4 ay aslanlar gibi görevini yaptı daha ne yapsın 5 dolarlık ürün sonuçta.
Ucuz olması rahatsız etmiş çamur atmalar başlamış demekki :D