Üstad hayırlı olsun,yıllardır kullandığım tahtı sarsılmayan lastik parlatıcıydı taki trim/plastik yenileyiciyi bitirmek için nereye sürsem diye düşünürken lastiklere uygulayana kadar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok teşekkürler ben özellikle görkem abiden istedim işlerimiz aksamasın diye @Murat abı yollamadı o yüzden yanlış anlaşılma olmasın sizinkiler de biran önce gelir
Üstad hayırlı olsun,yıllardır kullandığım tahtı sarsılmayan lastik parlatıcıydı taki trim/plastik yenileyiciyi bitirmek için nereye sürsem diye düşünürken lastiklere uygulayana kadar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
garajımda annelerin bir konusu var. sizin gibi bu tarz bir uygulama seven için bir alternatif teşkiledebilir belki seversniz. incelerseniz sevinirim. Ege's Garage ( Ege'nin Garajı)
bu ürün kullanımdan ziyade farklı bir amaç için alındı. uzun yıllar önce bir kaç kutu bitirmişligim sözkonusu. severek ayrılmıştık kendisiyle.
nasipte tekrar buluşmak varmış . hasret giderip sizinde kulaklarınızı çınlatırız artık. teşekkürler.
Yeni gelenler. Divortex markasına demirtozu ve susuz motor temizleyici ürününü denemek istediğimi yazmıştım beni kırmayıp yolladilar yanında da ekstradan urunler var kendilerine çok teşekkür ederim
Klima bombasi
Demirtozu sokucu
Sıvı Motor koruyu(yanlış gelmiş temizleyici istemiştim)
Jel motor koruyucu
İc trim koruyucu
Ve konudan bağımsız bir dodo juice
Yeni gelenler. Divortex markasına demirtozu ve susuz motor temizleyici ürününü denemek istediğimi yazmıştım beni kırmayıp yolladilar yanında da ekstradan urunler var kendilerine çok teşekkür ederim Ekli dosyayı görüntüle 4552
Klima bombasi
Demirtozu sokucu
Sıvı Motor koruyu(yanlış gelmiş temizleyici istemiştim)
Jel motor koruyucu
İc trim koruyucu
Ve konudan bağımsız bir dodo juice
@kutaskullar hayırlı olsun. Klima bombası olarak Divortex ya da Atas Air Clim almayı düşünüyorum.
Divortex Klima bombasını kullandıktan sonra yorumlarını paylaşır mısın ?
@kutaskullar hayırlı olsun. Klima bombası olarak Divortex ya da Atas Air Clim almayı düşünüyorum.
Divortex Klima bombasını kullandıktan sonra yorumlarını paylaşır mısın ?