Stokları Serelim

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Son zamanlarda forum üyelerinin , yönetimin çabalarıyla güzel bilgiler katıyoruz birbirimize buna nazaran ufak bir hediye düşünüp hoş sohbet edebildiğimiz abilerime, arkadaşlara çam sakızı çoban armağanı küçük bir hediye yaptırdım :) kimseyi ayırt edip seçtiğim düşünülmesin iyi kötü sohbet diyalog halinde olduğum herkesi hatırlamaya çalıştım, anlayışınıza sığınarak :utan:

Malum forumda çay, kahve alınıp okunan konumuz çok diye düşünerekten, güzel günlerde kullanılsın:mutlu:

Adresleri alabilirsem en kısa zamanda kargoları göndereceğim :)

Logo kullanımı için müsade eden @Pro adminimize de teşekkürler :fisilti:

Kardeşim sen ne yaptın ya hakikaten mahçup oldum. Daha önceden de demiştim gerçekten gönlü geniş bir insansın.

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
@can26 Emeginize saglik tam bizim forumluk bir hediye gercekten. Boyle uzun soluklu yikama konulari genel sohbet tadinda icerikler okurken cok keyifli gidecektir Cok tesekkurler

Sent from my iPhone using Tapatalk

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Kardeşim sen ne yaptın ya hakikaten mahçup oldum. Daha önceden de demiştim gerçekten gönlü geniş bir insansın.

Naptık abi sanki, herkesin emeğinin yanında lafı olacak şeyler değil :utandim: güle güle kullan abi:mutlu:

@can26 Emeginize saglik tam bizim forumluk bir hediye gercekten. Boyle uzun soluklu yikama konulari genel sohbet tadinda icerikler okurken cok keyifli gidecektir Cok tesekkurler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çayı , kahveyi hakeden incelemeler, uygulamalar çokça geliyor. Daha da hızlanır gibi :cay: şimdiden güle güle kullanın :)

elıne yuregııne kesene bereket kardesım

Çok teşekkürler abi:utandim:

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
geçen nanolex Türkiye ile bu ürünün dayanıklılık süresi hk. bilgi almak için mesaj atmıştım. uygun şartlar ve ürünlerle kullanıldığında en az 15-20 ya da 3-4 ay olduğunu söylediler.

sizin de testinizi ve yorumlarınızı bekliyorum :)

Nanolex Türkiye kim olarak görünüyor hocam :utandim: birde 15-20 ay mı olacak o kısım eksik olmuş sanki

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Son zamanlarda forum üyelerinin , yönetimin çabalarıyla güzel bilgiler katıyoruz birbirimize buna nazaran ufak bir hediye düşünüp hoş sohbet edebildiğimiz abilerime, arkadaşlara çam sakızı çoban armağanı küçük bir hediye yaptırdım :) kimseyi ayırt edip seçtiğim düşünülmesin iyi kötü sohbet diyalog halinde olduğum herkesi hatırlamaya çalıştım, anlayışınıza sığınarak :utan:

Malum forumda çay, kahve alınıp okunan konumuz çok diye düşünerekten, güzel günlerde kullanılsın:mutlu:

İyide ben buna kıyamam ki :) Çok incesin, çok güzel olmuş, eline sağlık :)

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi

Bu ince düşünce için teşekkürler :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator