Stokları Serelim

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Hocam direk kendi el gücümle uygularsam sıkıntı olur mu matkabın avantajı sadece zamandan tasarruf mu. Şuan aracımın içi tertemiz mesela yeni iç temizlik yaptırmıştım bundan sonra oluşacak ufak lekelere müdahale etmem yeterli olacaktır şimdilik.
10 liraya bunu buldum aynı neredeyse bu iş görür o ozaman
Dediğin gibi zamandan tasarruf ve seri çalışma imkanı sunuyor. Ancak elzem değil.

Bahsettiğin fırça da işini gayet iyi görür.

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Valet pro nun 2 boy fırçası bende de var evet gayet sağlamlar ama bu set ücret olarak çok cüzi. VP nun en küçüğü 22 tl bunun takımı 18.46 tl. dış trimlerde kullanır jant ön panjur vs. gibi yerlerde. Ben o iş için aldım açıkcası :utandim:

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bu ürün yerine VP nin fırçalarını alın daha iyi. Bunlar çok çabuk dökülme yapıyor.
VP fırçalar ile tirm, jant, dashboard gibi bir çok yer temizliği yaptım ve hala da yapıyorum, çok memnunum...

VP fırçanın small ve large olarak iki boyu var small olanı iç mekan konsolda vs kullanabiliyoruz sanırım. Büyük olan da jant, motor vb aksamlarda iş görür sanırım.

Bu iki fırçayı alabilirim öyleyse fırça eksiğimiz bitmiş olur geriye bakmayız.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
VP fırçanın small ve large olarak iki boyu var small olanı iç mekan konsolda vs kullanabiliyoruz sanırım. Büyük olan da jant, motor vb aksamlarda iş görür sanırım.

kullanmadığım yer kimyasal kalmadı taş gibi duruyor daha kesinlikle al pişman olmazsın

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Aynen öyle. Kesinlikle çok kaliteli fırçalar.
Jant için ben daha çok wheel woolies in temas edemediği noktalarda kullanıyorum. Bijon delikleri gibi...

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Link bu

TRY 26.91 | MJJC Yumuşak Araba temizlik eldiveni Ultra Yumuşak araba yıkama eldiveni Kolay Kuru Otomatik Detaylandırma Mitt Mikrofiber Delilik Yıkama Eldiveni
US $5.0 |MJJC Soft Car Cleaning Glove Ultra Soft Car Wash Mitt Easy To Dry Auto Detailing Mitt Microfiber Madness Wash Mitt-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

Bezi iptal edip bunu aldım dragstarın önerisiyle bu ana eldiven meguiars ise tampon ve alt kısımlarda kullanacağım

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Valet pro nun 2 boy fırçası bende de var evet gayet sağlamlar ama bu set ücret olarak çok cüzi. VP nun en küçüğü 22 tl bunun takımı 18.46 tl. dış trimlerde kullanır jant ön panjur vs. gibi yerlerde. Ben o iş için aldım açıkcası :utandim:
İyi günlerde kullanın. Hiç iş yapmaz diye bir kaide yok. Hem denemiş olursunuz. Tecrübelerinizi bizlere aktarırsınız.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Lastik ve davlumbaz fırçası olarak bunu aldık kaliteli bir şeye benziyor bakalım:

TRY 20.45 14% İndirim | Araba Lastiği Temizleme Fırçası T Tipi Çok Fonksiyonlu Tekerlek Hub Fırça Araba Yıkama Aracı Yeni Varış
US $3.8 14% OFF|Car Tyre Cleaning Brush T Type Multi Functional Wheel Hub Brush Car Washing Tool New Arrival-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
İyi günlerde kullanın. Lastiklerde, kıl yapısı sert olan fırçalar daha iyi iş çıkarıyor. Sizin aldığınız ürün de buna uygun görünüyor.

Ancak davlumbazlar için daha yumuşak yapılı fırçalara sahip ürünlere yönelmenizi öneririm. Bu tip davlumbaz temizliğine uygun fırçaların sapları da uzun oluyor.

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Link bu

TRY 26.91 | MJJC Yumuşak Araba temizlik eldiveni Ultra Yumuşak araba yıkama eldiveni Kolay Kuru Otomatik Detaylandırma Mitt Mikrofiber Delilik Yıkama Eldiveni
US $5.0 |MJJC Soft Car Cleaning Glove Ultra Soft Car Wash Mitt Easy To Dry Auto Detailing Mitt Microfiber Madness Wash Mitt-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

Bezi iptal edip bunu aldım dragstarın önerisiyle bu ana eldiven meguiars ise tampon ve alt kısımlarda kullanacağım

wax bezini sormuştum

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
İyi günlerde kullanın. Lastiklerde, kıl yapısı sert olan fırçalar daha iyi iş çıkarıyor. Sizin aldığınız ürün de buna uygun görünüyor.

Ancak davlumbazlar için daha yumuşak yapılı fırçalara sahip ürünlere yönelmenizi öneririm. Bu tip davlumbaz temizliğine uygun fırçaların sapları da uzun oluyor.
Evet sapı kısa lastiklerin için iyi ancak davlumbazda zorlar gibi bakalım tecrübe edelim yeterli gelmez ise uzun saplı bir fırça da alırız artık

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Link bu

Bu eldiven efsanedir
Çok iyi bir tercih olmuş
Etek altları için ben bunu kullanıyorum
TRY 6.89 15% İndirim | 2018 Araba Bakım Temizleme Fırçaları Parlatma Mitt Fırça Süper Temiz Yün araba yıkama eldiveni Araba Temizleme Fırçası Araba Motosiklet Yıkama
US $1.31 13% OFF|2018 Car Care Cleaning Brushes Polishing Mitt Brush Super Clean Wool Car Wash Glove Car Cleaning Brush Car Motorcycle Washer-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Eskidikçe yenisini alıyorum
Ucuz yollu,çok da memnunum
Tavsiye ederim

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bu eldiven efsanedir
Çok iyi bir tercih olmuş
Etek altları için ben bunu kullanıyorum
TRY 6.89 15% İndirim | 2018 Araba Bakım Temizleme Fırçaları Parlatma Mitt Fırça Süper Temiz Yün araba yıkama eldiveni Araba Temizleme Fırçası Araba Motosiklet Yıkama
US $1.31 13% OFF|2018 Car Care Cleaning Brushes Polishing Mitt Brush Super Clean Wool Car Wash Glove Car Cleaning Brush Car Motorcycle Washer-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Eskidikçe yenisini alıyorum
Ucuz yollu,çok da memnunum
Tavsiye ederim
O zaman meguiars wash miti zayi etmeyip etek altında bu bahsettiğiniz ürünü alıp kullanayım mı? Meguiarsı nerede kullanacağım onu bilemedim pek tavsiye edilmiyor sanırım o.