Stokları Serelim

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Çok teşekkürler bu gün iki panel yaptım Hyundai h1 de metalik siyah arac çok çok büyük ölçüde topladı. Hologram yok bişey yok rotaryle ne uğraşmışız bu zamana kadar ya :D. Daha güzeli sizlere
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak nasip olsun., bu işe bulaşalı 3 sene oldu.., ben mi gözümde çok büyütüyorum., yada çok mu fazla mühemmeletçiyim bilmiyorum ama şu polisaj işine bi türlü cesaret edip öğrenemedim ona yanarım... :utandim:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
çeyizime son birkaç aydır eklediğim malzemeleri paylaşmıyordum toptan halledeyim dedim :)

Soldan sağa: Ww a kit / Üst sıra - Koch chemie rrr / Shiny garage foam / zymöl şampuan x3 / TR-55 jant temizleyici numunesi x2 / CG deri temizleyici / koch deri kondisyoneri / CG v07 / bir de fotoğraflamayı unuttuğum bsd :)
Alt sıra Soldan sağa: Autobrite Magifoam x 3.5ltr / Secho Fx2

-

Üst sıra Soldan sağa: Ceviz v2 x 10ltr / Soft99 Trizex / CG Bug&Tar / CG Honeydew / Soft 99 Glaco Mirror Zero Coat / Koch PW / 3D orange / Valet Pro enzyme odour
Alt sıra Soldan sağa: Autobrite Britegel / Soft99 kumaş temizleyici / Soft99 fukufuku / Motip silikon sprey / Gyeon Antifog / Fulcron / çinli seramik / valet pro kil / uygulama pedleri + huniler

-

Üst sıra Soldan sağa: Wizard of Gloss x2 / klin üç parmak uygulama şeysi / ne olduğunu bilmediğim çubuklar :) / soft99 kırmızı bez + markasını bilmediğim mavi bez / zwipes cam bezi
Alt sıra: tüylü tüylü bezler

-

Soldan sağa: Daha sabit videolar çekebilmek için üçbacak / 100ml beher / divortex köpük şampuanları ( sırf meraktan :) )
3 mu buçuk litre magifoam :hava:. Hayırlı işler

Rupes LHR 15 Mark II
Flexi pads Sert Orta Yumuşak sünger ve Keçe
Rupes Rotary Coarse
Rupes Rotary Fine
Rupes Rotary Ultra Fine
Gyeon deri seramiği
Sonax protect and shine
Ceviz 5lt de geldi ancak onu fotoğraflamadım

Ekli dosyayı görüntüle 6291
Ekli dosyayı görüntüle 6293
Ekli dosyayı görüntüle 6297
Ekli dosyayı görüntüle 6298
Hadi gözün aydın. Flexipad leri merak ediyorum. Ve dahi uygulamalarıda ;)

Güzel günlerde ;)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
3 mu buçuk litre magifoam :hava:. Hayırlı işler

Hadi gözün aydın. Flexipad leri merak ediyorum. Ve dahi uygulamalarıda ;)

Güzel günlerde ;)
Vallahi suan sadece coarse ile turuncu ped yaptım sonuç bu şekilde
52AE646C-251B-42A4-B3ED-D42071C78F47.jpeg
Dayanıklılık konusunda bilgi veririm abı

berkayesilyurtt

Acemi Detaycı
Üye
Çinli oyuncaklarım 2 haftada geldi. 12V 80W su pompası ve araç yıkama aparatları. Sanırım forumda testi yok inşallah ilkini ben yapacağım. Tabi ki basınç anlamında bir beklenti yok ancak benzinlikte laf işiteceğime evimin önünde kafam rahat detayımı yaparım diye düşündüm en azından yağmur çamur olmayan yaz aylarında. Sizce kaç litre su yeterli olur?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Çinli oyuncaklarım 2 haftada geldi. 12V 80W su pompası ve araç yıkama aparatları. Sanırım forumda testi yok inşallah ilkini ben yapacağım. Tabi ki basınç anlamında bir beklenti yok ancak benzinlikte laf işiteceğime evimin önünde kafam rahat detayımı yaparım diye düşündüm en azından yağmur çamur olmayan yaz aylarında. Sizce kaç litre su yeterli olur?

Hayırlı olsun bu ürünü araştırmıştım güzel bir şeye benziyor. Hobi eğer size eziyet haline gelmiyorsa hobidir, benzinlikye yıkama git gel laf işit insanı hobiden soğutacak şeyler bence en mantıklısını yapmışsınız.

Bende bunu aldım gittigidiyordan. Daha henüz denemedim tabi. Tazyiği sizinki gibi olmasa da ona yakın bir tazyiği var. En büyük avantajı hem şarzlı aküye sahip olması hem de kendi tankının 16 litreye kadar su barındırması. Aleti evde şarz ediyorsunuz, suyu dolduruyorsunuz ve aracı yıkıyorsunuz. Şarz vs bitme durumunda ise manuel pompasını kullanarak yıkamaya devam edebiliyorsunuz. Gerçi şarz uzun gidiyor

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Hayırlı olsun bu ürünü araştırmıştım güzel bir şeye benziyor. Hobi eğer size eziyet haline gelmiyorsa hobidir, benzinlikye yıkama git gel laf işit insanı hobiden soğutacak şeyler bence en mantıklısını yapmışsınız.

Bende bunu aldım gittigidiyordan. Daha henüz denemedim tabi. Tazyiği sizinki gibi olmasa da ona yakın bir tazyiği var. En büyük avantajı hem şarzlı aküye sahip olması hem de kendi tankının 16 litreye kadar su barındırması. Aleti evde şarz ediyorsunuz, suyu dolduruyorsunuz ve aracı yıkıyorsunuz. Şarz vs bitme durumunda ise manuel pompasını kullanarak yıkamaya devam edebiliyorsunuz. Gerçi şarz uzun gidiyor

Bu ürün ile aracı köpüklemeyi mi düşünüyorsunuz yoksa komple yıkamayı mı?

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bu ürün ile aracı köpüklemeyi mi düşünüyorsunuz yoksa komple yıkamayı mı?
Çok bir kirlilik yok ise haftada 1 yıkamayı düşünüyorum. Çok kir trafik filmi var ise benzinlikte ön yıkamayla. Eskiden de bunun daha basitini manuel el pompasıyla yıkıyordum.2 yıl öyle yıkadım gayet güzeldi minimum çizik ya var ya yoktu diyeyim, sonra oto yıkamacılara bulaştık kötü oldu. Kesinlikle oto yıkamacıdan daha iyidir.

Son düzenleme:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Çok bir kirlilik yok ise haftada 1 yıkamayı düşünüyorum. Çok kir trafik filmi var ise benzinlikte ön yıkamayla. Eskiden de bunun daha basitini manuel el pompasıyla yıkıyordum.2 yıl öyle yıkadım gayet güzeldi minimum çizik ya var ya yoktu diyeyim, sonra oto yıkamacılara bulaştık kötü oldu. Kesinlikle oto yıkamacıdan daha iyidir.
Anladım. Biraz zahmetli olacak sizin için ama benzinlik ve yıkamacılardan daha iyi diyorsanız tamamen sizin tercihinize kalmıştır.

Kullandığınız zaman paylaşım yaparsanız eğer bizlere de fikir vermiş olursunuz :)

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul

Bende bu konuda çok araştırdım ve istediğimi bulamadım. Bosch fontus a kadar gitti iş. Aldım hava duzelince deneyeceğim.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Bende bu konuda çok araştırdım ve istediğimi bulamadım. Bosch fontus a kadar gitti iş. Aldım hava duzelince deneyeceğim.

Makinanız hayırlı olsun :) Ürünü kullanıp ürünle ilgili bir konu açıp artısını eksisini paylaşırsanız çok seviniriz.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Makinanız hayırlı olsun :) Ürünü kullanıp ürünle ilgili bir konu açıp artısını eksisini paylaşırsanız çok seviniriz.
Ben bunu alana kadar çok fazla aradım uğraştım :) Özellikle bu sebepten dolayı iyi bir video çekmeyi düşünüyorum. Hatta kwazar ile ikili yapıp çekeceğim.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye

Hayırlı olsun güzel makinaya benziyor. Kullandıktan sonra paylaşırsınız bilgileri. En kötü makinayı benzinliğe tercih ederim iyi yapmışsınız almakla

Son düzenleme:

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Ben bunu alana kadar çok fazla aradım uğraştım :) Özellikle bu sebepten dolayı iyi bir video çekmeyi düşünüyorum. Hatta kwazar ile ikili yapıp çekeceğim.
Youtubeda videolarını izledim çok fazla birşey beklememek lazım gibi fakat kullanacak biri olarak sizin görüşleriniz de önemli :)

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar trim sesi kesmek için bu ürün aldım ancak forumda zararlı yazanlar var, nedir asılı? Zararı var ise başka nerede kullanabilirim zarar vermeyecek?

Bu ürünü ben kullandım bitmeden de çöpe attım. Benim aracımda poloda iyi bir etki alamadım ben, halbuki internette çok övülüyordu. Bu ürünü belirttiğiniz yerlere uygulayınca gıcırta gacurtu şeklinde ses oluştu ancak oluşan bu ses 2-3 hafta sonra kendiliğinden geçti yine de korkumdan bir daha kullanmadım.