Stokları Serelim

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Auto finesse primo plush ve gyeon soft wipe ı beğendim. Aliexpress ten düzgün bezlerin 4-6 dolardan aşağı olmadığını düşünürsek 30 tl gayet iyi fiyat .
Ekli dosyayı görüntüle 6455
Hayırlısı olsun, güle güle kullanın. Bende gyeon soft wipe dan birkac tane almayi düşünüyorum. Primo plush u da cila,wax silme icin mi aldınız?

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlısı olsun, güle güle kullanın. Bende gyeon soft wipe dan birkac tane almayi düşünüyorum. Primo plush u da cila,wax silme icin mi aldınız?
İkisi de wax silmek için aslında...
Soft wipe kullanmadım ancak genel anlamda beğenilen bir ürün.
Primo plush arkasında hav bırakıyor, pek memnun kalmadım ben

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Auto finesse primo plush ve gyeon soft wipe ı beğendim. Aliexpress ten düzgün bezlerin 4-6 dolardan aşağı olmadığını düşünürsek 30 tl gayet iyi fiyat .
Faik güle güle kullan ürünler güzel. Auto finesse dpkussu hissiyatı güzel ama hav bırakıyor tüy kalıyor malesef AF ürünlerinde hep problem var genelde nedense. Gyeonlara laf yok fiyatı hariç. Soft wipe o fiyata çok iyi ve güzel ürün keşke 40x40 olsa biraz daha ucuz ve kullanışlı olurdu. Dax silmek için güzel bez tek tarafı ince çünkü az tüylü. Bana kalırsa bol tüylü wax silme bezleri diye satılanlar buffing yani wax sildikten sonra parlatmak için veya qd hızlı cila için ideal. Wax silme bezleri kısa tüylü kısa havlı olmalı waxı yüzeyden daha rahat almak için benim tecrübem bu yönde.

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
reis tosbaa amcanın ürününe baktın mı? ben meraktan açtım baktım jel ürün mü diye su gibi sıvı bir şey çıktı :)
süngerine bayıldım yalnız. herhalde yarın bir tane daha sipariş vereceğim :)
Denemedim ama biliyordum sıvı olduğunu. Bende en başta 2 tane sipariş verdim sonra son kullanma tarihi sebebiyle birini iptal ettim ama yinede 2 tane göndermişler bugün tekrar görüşüp diğer ürünüde ödedim kargoyla uğraşmamak için. Görüştüğüm arkadaş yasal mevzuattan dolayı skt oluyor kapağı açık bırakmayın , dondurmayın , güneşte bekletmeyin ve kullanmadan çalkalayın bir sorun olmaz dedi.

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Faik güle güle kullan ürünler güzel. Auto finesse dpkussu hissiyatı güzel ama hav bırakıyor tüy kalıyor malesef AF ürünlerinde hep problem var genelde nedense. Gyeonlara laf yok fiyatı hariç. Soft wipe o fiyata çok iyi ve güzel ürün keşke 40x40 olsa biraz daha ucuz ve kullanışlı olurdu. Dax silmek için güzel bez tek tarafı ince çünkü az tüylü. Bana kalırsa bol tüylü wax silme bezleri diye satılanlar buffing yani wax sildikten sonra parlatmak için veya qd hızlı cila için ideal. Wax silme bezleri kısa tüylü kısa havlı olmalı waxı yüzeyden daha rahat almak için benim tecrübem bu yönde.
Sağol abi , dokusuna kandım her iki havludanda tekrar sipariş geçtim :D , af ile ilgili benimde şüphelerim vardı ama yinede aldım bakalım . Bencede gyeon wax silmeye daha uygun gibi.

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Denemedim ama biliyordum sıvı olduğunu. Bende en başta 2 tane sipariş verdim sonra son kullanma tarihi sebebiyle birini iptal ettim ama yinede 2 tane göndermişler bugün tekrar görüşüp diğer ürünüde ödedim kargoyla uğraşmamak için. Görüştüğüm arkadaş yasal mevzuattan dolayı skt oluyor kapağı açık bırakmayın , dondurmayın , güneşte bekletmeyin ve kullanmadan çalkalayın bir sorun olmaz dedi.
ohoo öyleyse iyi reis. zaten kapak açık niye bırakalım =) evde saklıyorum ben malzemeleri donmaz, bodrum katta bekliyor güneş görmez =) şartlar müsait ben bi dene daha alam bari =)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
ürünler çok güzel . dirt trap için verdigim linkteki ürünü almışsınız güzel fırsattı kendi sitesinde bile 85 tl. @Polonur beye önermiştim tercih etmemiş galiba o. set almış.birde bence yeşil yeşil ayrı bir güzel .
bol detaylı güzel günlerde kullanın hayırlı olsun.