Stokları Serelim

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Teşekkür ederim kardeşim, hare bırakmayan pasta, orbital makineler için üretilmiş.

Yok, yaşamadım. Ürün yağlı bir ürün değil, sıçrama yapmaz.

Hayırlı olsun önceliklede, foam lance niye aldın makinan yokken. Hangi öakinaya uyumlu aldın, şimdi makinaya göre değilde foam lance göre makina alacan.
Karcher makina alıcam o yüzden aldım hocam, hatta önereceğin model hangisi

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Havludan siz ustalar nasıl bir performans bekliyorsunuz? Yani iyi havlu ne yapmalı? İki panelden sonra sıkıp devam edilmiyor mu ?
Tamamen kuru bir yüzey bırakmasını, kisa sürede bozulmamasini, aracı çizmeden kurulamasini bekliyoruz. 2 panel sonrasi sıkıp devam edebilirsiniz tabi sizin beklentinizi karşıladığı sürece sorun yok :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Teşekkür ederim kardeşim, hare bırakmayan pasta, orbital makineler için üretilmiş.

Yok, yaşamadım. Ürün yağlı bir ürün değil, sıçrama yapmaz.

Hayırlı olsun önceliklede, foam lance niye aldın makinan yokken. Hangi öakinaya uyumlu aldın, şimdi makinaya göre değilde foam lance göre makina alacan.
Bende alayım abi bundan. Acelesi yok ama denk geldiğinde eklerin stoklara. Güzel bir ürün gibi duruyor.

BlaJKeagle

Amatör Detaycı
Üye
Tüm bu düzeneği siz mi kurdunuz?
Evet hocam. Başka bir forumda benzer birşey görmüştüm. Biraz kopya çektim.:sarki: Birkaç ekleme yaptım. Aslında birde basınç şalteri takmayı düşünmüştüm basınç yükselince kompresör kapansın diye ama şu an ihtiyaç yok gibi görünüyor. 4 bardan sonra basınç yükselmesi çok azalıyor. Zaten kontrol altında olacak sürekli. Gerekirse malzeme hazır.
İşin en zor tarafına geldik. Boya :dusun:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Evet hocam. Başka bir forumda benzer birşey görmüştüm. Biraz kopya çektim.:sarki: Birkaç ekleme yaptım. Aslında birde basınç şalteri takmayı düşünmüştüm basınç yükselince kompresör kapansın diye ama şu an ihtiyaç yok gibi görünüyor. 4 bardan sonra basınç yükselmesi çok azalıyor. Zaten kontrol altında olacak sürekli. Gerekirse malzeme hazır.
İşin en zor tarafına geldik. Boya :dusun:
Tebrik ederim sizi. :alkis: Güzel bir düzenek olmuş. Bana kalırsa basınç şalterine şuan için bence de gerek yok. Yanlış görmediysem tank olarak yangın tüpünü kullanmışsınız. En götü ihtimal ile ya kompresör durur ya da aradaki boruda kaçak oluşur ama tüpe bir şey olmaz. Bu sadece kendi görüşüm tabii ki .

Tekrardan ellerinize sağlık. Boyama konusunda ise çok tecrübeli olmamakla beraber akışkanlığın iyi ayarlanması lazım diye biliyorum.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Allah Aliexprese zeval vermesin varolsun:)

Polonun kırılan ve yıpranan kolçak kapağı için

Vw yetkili servisi: 750 tl
Özel yedek parçacı: 200 tl

Şeklinde fiyatlar verdiler. Tabiki imdada Çinli abilerimiz yetişti orjinalinden de güzel aynı zamanda deri kaplı kolçak kapağı 56 tlye elime 2 haftada ulaştı.

Çinliler de olmazsa biz napardık.

Kırılan kapak buydu:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Allah Aliexprese zeval vermesin varolsun:)

Polonun kırılan ve yıpranan kolçak kapağı için

Vw yetkili servisi: 750 tl
Özel yedek parçacı: 200 tl

Şeklinde fiyatlar verdiler. Tabiki imdada Çinli abilerimiz yetişti orjinalinden de güzel aynı zamanda deri kaplı kolçak kapağı 56 tlye elime 2 haftada ulaştı.

Çinliler de olmazsa biz napardık.

Kırılan kapak buydu:

Çok iyi bir çözüm ortağı olur Çinli arkadaşlarımız :komik:

İyi günlerde kullanın :atess:

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye