Öne çıkan konu
#3,101
Havludan siz ustalar nasıl bir performans bekliyorsunuz? Yani iyi havlu ne yapmalı? İki panelden sonra sıkıp devam edilmiyor mu ?
Bu konuyu dört gözle bekliyorum
Birkaç ekleme yaptım. Aslında birde basınç şalteri takmayı düşünmüştüm basınç yükselince kompresör kapansın diye ama şu an ihtiyaç yok gibi görünüyor. 4 bardan sonra basınç yükselmesi çok azalıyor. Zaten kontrol altında olacak sürekli. Gerekirse malzeme hazır.
Birkaç ekleme yaptım. Aslında birde basınç şalteri takmayı düşünmüştüm basınç yükselince kompresör kapansın diye ama şu an ihtiyaç yok gibi görünüyor. 4 bardan sonra basınç yükselmesi çok azalıyor. Zaten kontrol altında olacak sürekli. Gerekirse malzeme hazır.
Güzel bir düzenek olmuş. Bana kalırsa basınç şalterine şuan için bence de gerek yok. Yanlış görmediysem tank olarak yangın tüpünü kullanmışsınız. En götü ihtimal ile ya kompresör durur ya da aradaki boruda kaçak oluşur ama tüpe bir şey olmaz. Bu sadece kendi görüşüm tabii ki .

Detail Forum? Türkiye'nin 'En Büyük' Detaylı Araç Bakımı,Temizliği ve Boya Koruma Forumu