Stokları Serelim

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Koch RRR var bi şişemde ona dayanıyor bunda da sıkıntı olmaz diye düşünüp koydum :)

Bak bunu söylediğin iyi oldu , kwazara kıyamıyordum bir türlü . Kullandıktan sonra içini vs boşaltıyor musun yoksa olduğu gibi dayanıyor mu böyle?
Olduğu gibi duruyor ancak 360'a koymadım abi az önce yazdığım gibi Koch rrr da sapasağlam duruyor.

Çok iyi öyleyse. hangi şişesinde kullanıyorsun?
Heavy duty olanda yukarıda saydığım kimyasallar var. 360 olanda gs apc var abi

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Koch RRR var bi şişemde ona dayanıyor bunda da sıkıntı olmaz diye düşünüp koydum :)

Olduğu gibi duruyor ancak 360'a koymadım abi az önce yazdığım gibi Koch rrr da sapasağlam duruyor.

Heavy duty olanda yukarıda saydığım kimyasallar var. 360 olanda gs apc var abi
Hocam bu kwazarlarda renkler ne için biraz anlatabilirmisin. Mesla yeşil renk olana ne koyabiliriz. Kırmızı olan asidik ürünleremi dayanıklı. Siyah güzel lakin ondanda 360 olayı yok galiba. Sarı ve yeşile apc hariç ne koyabiliriz mesla 3dorange koyabilirmiyiz yada phı yüksek ürünlere siyah olanımı almak gerek.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Sanırım bu konudaki ilk paylaşımım :)

Forumdaki inceleme konusundan sonra ve mothers cmx in nezaman geleceği belirsiz olunca dayanamayıp bende ekledim bitane stoğa

Kargoyu bedavaya getirmek için uzun zamandır aklımda olan ufs yün eldivenin indirimde olduğunu görünce onuda aradan çıkardık

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Atocan hayırlı olsun. zwipes waffle bende de var. cam kurulamak için kullanıyorum. maalesef arkasında tüy bırakmaya başladı. kurulama kabiliyeti ise çok iyi...
Ben sadece camlar için megi ile temizlik için aldım kurulama için bezim var bunu sadece iz kalmadan düzgün temizlik için aldım hocam teşekkür ederim

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Hocam bu kwazarlarda renkler ne için biraz anlatabilirmisin. Mesla yeşil renk olana ne koyabiliriz. Kırmızı olan asidik ürünleremi dayanıklı. Siyah güzel lakin ondanda 360 olayı yok galiba. Sarı ve yeşile apc hariç ne koyabiliriz mesla 3dorange koyabilirmiyiz yada phı yüksek ürünlere siyah olanımı almak gerek.
Tabi ki hocam bildiğim kadarı ile anlatayım. Öncelikle en çok bilgiyi bulabileceğiniz link
Kwazar Ürünleri İnceleme Videosu

Sprey siseler icin ; Lacivert olan heavy duty serisi yanı asidik olmayan ancak pH dengesi nötr olmayan urunler diyebiliriz ben demirtozu temizleyici kullaniyorum

Sarı olan 360 atabiliyor nötr asidik olmayan urunler icin iyi bende quick detailer ve apc gibi urunler var

Yeşil, sari ve kırmızı sprey siseler sadece renkli asidik kesinlikle degil. Mesela kafada kodlamak icin kırmızıda apc yeşilde qd sarida su var gibisinden.

Mavi kopuk yapan sadece apc foam gibi hafif urunler icin

Kırmızı kopuk yapan demirtozu temizleyici vb urunler icin

Mavi sıvı atan pompa nötr urunler icin mesela cam filmi yapanların sabunlu suyu gibi

Siyah sıvı atan pompa demirtozu alu5000 gibi urunler icin

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Yıkama nozulunu ne kadara aldınız. Kaç günde geldi. Bende aldım ama daha gelmedi.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
70 tl ye aldım süre olarak hatırlamıyorum ama bir ayı geçti sanırım teşekkür ederim