Stokları Serelim

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Çinden gelen lastik parlatma süngerleri
Maalesef siyah parlatma kısmı aşırı yumuşak çabuk dağılacakmış gibi sarı kısımlar iyi özellikle takoz olarak güzel iş görecektir aldık artık kullanalım bari

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben gyeon Tire ile kullaniyorum 2 aydın her haftasonu kullanıldı herhangi bir kopma çatlama patlama söz konusu degil hocam :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Çinden gelen lastik parlatma süngerleri
Maalesef siyah parlatma kısmı aşırı yumuşak çabuk dağılacakmış gibi sarı kısımlar iyi özellikle takoz olarak güzel iş görecektir aldık artık kullanalım bari

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olsun biraz şans işi, ben uzun süre kullandım birşey olmadı. @Dragstar ın kullandığı hemen dağıldı. Tabiiki bir de lastiğin diş kısmı etkiliyor bunu.

ultimasalida

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun biraz şans işi, ben uzun süre kullandım birşey olmadı. @Dragstar ın kullandığı hemen dağıldı. Tabiiki bir de lastiğin diş kısmı etkiliyor bunu.
teşekkürler
valla ben bu ıslerde sanssızımdır aslında ama artık ne cıktı kullanıp gorucez
herkesın bır ara aldıgı cinli suni kuzu yunu tek yonlu yıkama eldıvenlerı herkese gayet guzel geldı bana gelen herkesınkının yarısı kadardı :kop:bide eller kürek kadar olunca ıkı parmagı takıp kullanıyoruz artık :yazik:

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
teşekkürler
valla ben bu ıslerde sanssızımdır aslında ama artık ne cıktı kullanıp gorucez
herkesın bır ara aldıgı cinli suni kuzu yunu tek yonlu yıkama eldıvenlerı herkese gayet guzel geldı bana gelen herkesınkının yarısı kadardı :kop:bide eller kürek kadar olunca ıkı parmagı takıp kullanıyoruz artık :yazik:
Sarp gibi jel ürünler kullanıyorsanız pek uzun ömürlü olacağını sanmıyorum maalesef :dusun:
Ben ayakkabı boyası için olan lastik gibi süngerden kullanıyorum,o bile dağılma sinyalleri veriyor :rulet:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Süleyman abiye pek dayanmaz tabii. Biliyorsun abi :taraa:

Yanlış anlaşılmasın jipin lastiklerini parlatana kadar 4 aracın lastiğini parlatırsın yani :kop: