Stokları Serelim

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #4,321
Ben aldıktan 1 hafta sonra sızıntı başladı şişe değiştirdim 2 gün sonra yine sızıntı vardı en Koch Chemie NMS haricini cam kavanoza aktardım garaja koydum 1-2 aya bizimkilerle gelecek. Kargoda maalesef cam sıkıntı birde delebileceği ön görülemiyor allahtan erken fark edilmiş. Kimyasala dayanıklı şişeyi denk gelirsem alacağım şimdilik m700'ü sadece kimyasala dayanıklı şişede kalanını fıs fıs ve dağıtıcı şişede saklıyorum.Satıcı bulabilirsem alacağım bu dağıtıcılar hoşuma gitti

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Ben aldıktan 1 hafta sonra sızıntı başladı şişe değiştirdim 2 gün sonra yine sızıntı vardı en Koch Chemie NMS haricini cam kavanoza aktardım garaja koydum 1-2 aya bizimkilerle gelecek. Kargoda maalesef cam sıkıntı birde delebileceği ön görülemiyor allahtan erken fark edilmiş. Kimyasala dayanıklı şişeyi denk gelirsem alacağım şimdilik m700'ü sadece kimyasala dayanıklı şişede kalanını fıs fıs ve dağıtıcı şişede saklıyorum.Satıcı bulabilirsem alacağım bu dağıtıcılar hoşuma gitti
Tam tarif edemem bende bikaç yere sorarak buldum almıştım ordan 3-5 şişe 1lt tekrar bi gidip almam gerekebilir gibi. Aklında bulunsun kulenin orda toptancılarda plastik satan bikaç dükkan var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Tam tarif edemem bende bikaç yere sorarak buldum almıştım ordan 3-5 şişe 1lt tekrar bi gidip almam gerekebilir gibi. Aklında bulunsun kulenin orda toptancılarda plastik satan bikaç dükkan var.

Geçen sene aldığım bölünmüş ürünler bu şişelerde gelmişti bana. Ürünleri gönderen @Murat hocamız belki tecrübelerini paylaşabilir.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Arabada değişiklik yaptım :) Detail işine yavaştan girdim polisajini yapıyorum bu haftasonu biter diye tahmin ediyorum.Konu açacağım zaten daha detaylı görürsünüz ;)

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Bı işe yaramazda eda taşpınar banyo fırçası var davlumbazlara iş yaparda ona vereceğim para ile 3D davlumbaz fırçası aynı para

Davlumbaz temizliğinde en ekonomigi marketlerde satılan bulaşık fırçası hem çok iyi iş görüyor hem de uygun fiyata almıştım ben 8 TL idi sanırım

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi