Stokları Serelim

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Zymöl şampuan ve gönderilen güzel hediyeler elime ulaştı. Anlaşılan hediye işini herkes için yapmışlar ve bu ince düşünce için teşekkür ederim. Soft mendiller nasıl kullanılır bilmiyorum yardımcı olan olursa da sevinirim. :)
7F5208C5-F8EB-48B3-9ED8-D52EC5C6E0F9.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Temiz , fresh ve ferah bi kokpit için tercihimi Sonax dan yana kullandim;)
Ekli dosyayı görüntüle 15673
sonax sampuani denk gelmisken aldim prill gibi kokuyo fena degil birde ucretsiz kargo olsun diye ikili sonax ped aldim bi kac defa yikaninca yumusakligi guzel oluyor cok hosuma gidiyor Ekli dosyayı görüntüle 15678
Ekli dosyayı görüntüle 15683

Ufak detaylar için yardımcı ekipman philips fiyatına gore cok guzel bir ürunmus 120 lumen ışık gücü gayet yeterli aydinlattigi alan ise cok geniş
Purestar ile sponsorluk anlaşmamız :alisveris:

Ayrıca;

Poorboys white diamond
Poorboys natys red wax
Bilt hamber double speed wax
CarPro detailing clay trio pack

Henüz kavuşamadık kendileriyle :noo:

Ekli dosyayı görüntüle 15720
Evet indirim siparişleri geldi. Başarının kokusunun sağındakiler (stripper scent dahil) satın aldıklarım. Sol taraf ise hediye ürünler.

Ekli dosyayı görüntüle 15724
Hediyeleri icin @Kimyasal Adamlar ahmet abiye teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 15725
satın aldıklarım fusso zymol glaco

250ml bölünmüş pastalar neredeyse litreliklerin 2 katı fiyatına satılıyor hemen her sitede. Litrelik bana fazla gelecek gibi ama bir köşede dursun, ne zaman lazım olacağı belli olmuyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Stok günceli yapalım
Antifog prep ve elle uygulama icin sert sünger
Ekli dosyayı görüntüle 15726
Zymöl şampuan ve gönderilen güzel hediyeler elime ulaştı. Anlaşılan hediye işini herkes için yapmışlar ve bu ince düşünce için teşekkür ederim. Soft mendiller nasıl kullanılır bilmiyorum yardımcı olan olursa da sevinirim. :) Ekli dosyayı görüntüle 15727
Cümleten güle güle kullanın, kimyasaladamlardan baya çok şey alıcaktık eski nesil falan demeyip ama nasip olmadı bakıp bakıp iç çekicez artık:yazik:
Kusura bakmayın böyle toplu olduğundan hem projeye hem okula hem aile işlerine yetiştirmesi bazen sıkıştırıyor, iki dk girip beğeni bırakıyorum, :tesellii:

@Detail 35 @TheVauxhall @umut-gunay @Paian gyeon fog almalımıyız ne dersiniz, malum Mardindeyken don, buz, sis, buğu, olmuyordu

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Cümleten güle güle kullanın, kimyasaladamlardan baya çok şey alıcaktık eski nesil falan demeyip ama nasip olmadı bakıp bakıp iç çekicez artık:yazik:
Kusura bakmayın böyle toplu olduğundan hem projeye hem okula hem aile işlerine yetiştirmesi bazen sıkıştırıyor, iki dk girip beğeni bırakıyorum, :tesellii:

@Detail 35 @TheVauxhall @umut-gunay @Paian gyeon fog almalımıyız ne dersiniz, malum Mardindeyken don, buz, sis, buğu, olmuyordu
Bu gün uygulamasını yapıp en kısa sürede yayına sokarım videosunu merak eden çok kişi var. Biri de benim :D

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

Açıkçası ben bunu daha önceden kullanmadım ancak @Pro kullanıyordu ve memnundu. Bir de YouTube testlerine baktım orada da genel olarak beğeniyorlar. Ama genel olarak buğu önleyici soğuk illerde sabahları iyi oluyor. Bazen öyle oluyor ki sabahları karşıdan güneş de vurunca arabayı kenara çekiyorum. Ha motoru önceden ısıtırım gibi bir imkan varsa havayı cama yönlendirip de buğuyu çözmek mümkün tabi.

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Ayak izini belli etmemesi için yapacak hiçbir şey yok çünkü bunu sürdükten sonra ayak degdigi an bembeyaz oluyor. Meguiars supreme shine kadar siyah değil. Naturalshine kadar mat değil dayanim konusunda üstüne yok. Carpro perl kadar siyah değil ama toz tutma konusunda çok başarılı
Merhaba hocam. Siz, Gyeon Preserve ve carpro perl'i denemiş biri olarak karşılaştırırsanız hangi ürünü seçersiniz? Perl kaça kaç oranında sulandırdınız?kolay gelsin.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Merhaba hocam. Siz, Gyeon Preserve ve carpro perl'i denemiş biri olarak karşılaştırırsanız hangi ürünü seçersiniz? Perl kaça kaç oranında sulandırdınız?kolay gelsin.
tozlanma sorun değilse perl 1:5 (benim için değil arabada her an bez bulunur) onun dışında preserve tercih ederim çünkü toz farkı cok fazla

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben de almayı düşündüm ama miktar olarak fazla olduğu için vazgeçtim önceleri bölünmüş satılıyordu
Erdem boyayı hatırlattınız bana :( Ben fazla gelsede bölünmüş ürün almayı sevemedim bir türlü çok sıcak bakamıyorum. Bana stokta durmasının zararı olmayacak bir ürün gibi geldi.

erdal.t

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
gaziantep
Erdem boyayı hatırlattınız bana :( Ben fazla gelsede bölünmüş ürün almayı sevemedim bir türlü çok sıcak bakamıyorum. Bana stokta durmasının zararı olmayacak bir ürün gibi geldi.
Aynen Erdem boya yı kastetmiştim:) zamanında daha doğrusu ilk detayla tanışdığım dönemlerde çok alışveriş yapmıştım

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
Yeni başlayanlar hariç detayla ilgilenen bütün arkadaşların bir erdem boya geçmişi olmuştur sanırım. Allah rahmet eylesin iyi bir esnaftı :(
Evet hocam benimde alışverişim olmuştu ilgili biriydi hatta telefonlada konuşmuştum allah rahmet eylesin kendisini

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi