Stokları Serelim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Öne çıkan konu #5,101
Öncelikle güzel detaylarda ve günlerde kullan abi. Ama sen ki eldiven takmak bile istemiyorsun, umarım maskeyi takarsın.

Sağlığına dikkat et :)
Teşekkür ederim kardeşim, dün kullandım, ama pasta yaparken yine kullanmayı ihmal ettim. Eldiven yine kullanmadım. Buna alışmam lazım zira artık kapalı yerde yapıyorum. Kokular toz falan daha rahatsız edici bir hal aldı. Nefes aldırmıyor. Çok etkiliyor artık. Sağlığımıza dikkat etmek en az detay kadar önemli. Gözlüğe kadar her şey var aldım ama alışkanlık yok inşallah bunuda kazanacam. Hepimizin yapmasıda lazım neticede kimyasal ve pasta tozu özellikle sağlığa çok zararlı.
IMG-20191210-WA0011.jpg

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Teşekkür ederim kardeşim, dün kullandım, ama pasta yaparken yine kullanmayı ihmal ettim. Eldiven yine kullanmadım. Buna alışmam lazım zira artık kapalı yerde yapıyorum. Kokular toz falan daha rahatsız edici bir hal aldı. Nefes aldırmıyor. Çok etkiliyor artık. Sağlığımıza dikkat etmek en az detay kadar önemli. Gözlüğe kadar her şey var aldım ama alışkanlık yok inşallah bunuda kazanacam. Hepimizin yapmasıda lazım neticede kimyasal ve pasta tozu özellikle sağlığa çok zararlı.
Ekli dosyayı görüntüle 17285
Adam ne giyse yakışıyor ya.

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Varan 1 geldi ama beklemediğim şekilde oldu. Hızlı gelişi oldukça iyi hafta sonu sipariş verdim bugün eve gelmiş ama kapaktan biraz sızmış ve bidonun dışı oldukça kirli. Biraz daha temiz ve daha iyi paketlenmiş halde gelmesini beklerdim daha önce kargoyla boya dahil bir çok sıvı getirttim detail malzemeleri hariç hemen hepsi mühür kapaklı geldi ama detail malzemelerinde mühür kapak hiç denk gelmedi haricen çoğunda açılıp açılmadığını belli eden kapaklardan bile yok. Beklenmeyen hareketler @Hobiotom @FloweyTurkiye

E9992D4E-6A90-4C59-B6D0-65A52F4B2B0B.jpeg

B938C365-4664-4D67-9157-B0C5B15CD6D8.jpeg

062DBBD4-1EAC-4DD3-9122-602BF0B8E2D5.jpeg

Örnek link: Numune Şişesi,mühürlü Kapak,1000ml - n11.com illa cam olmak zorunda değil daha önce plastikleriyle gelenlerde sızdırma gibi bir sorun yaşamadım.

Son düzenleme:

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Varan 2. Seramik geldi sanırım çakma olandan. Yakmayı denedim kısada olsa yanıyor.
A05486AC-D3D2-4599-85EB-134233DABF14.jpeg

Kapaktan ve yoğunluktan belli oluyor diğer. Dışından pek bir farkları yok.
Kapaklarında nasıl bir fark oluyor?

Bende şimdi farkettim özgür ustanın paylaştığında 9h mr.fix yazıyor bizim aldığımızda mr.fix 9h yazıyor.
Aynen öyle baktım bende de öyle yazıyor.

çakmakla yakmayı dene, yanarsa sahte, yanmazsa orjinaldir.
Çakmakla çok kısa sürede olsa yanıyor.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli

erdal.t

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
gaziantep
Hanımdan dert yanan biri daha :komik::komik:
Benim taktiği uygulayın halının çok dikkat çekmeyen bir yerine çaktırmadan ufak bir leke yapın sonra aaaa bu leke ne böyle dur ben hemen halladerim deyip apc (ben 3d orange kullandım)güzelce silin bak birde benim malzemeler için laf ediyorsun diye atar yapın kesin işe yarıyor tecrübe ile sabit:)

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli

lordofthelions

Acemi Detaycı
Üye
İl
KOCAELİ
Şöyle telaffuz olarak yanlış söylemiş olabilirim, resim olarak göstereyim.
Çıkabilen tıpa gerçeğin
.

bilgi için teşekkürler. bende aldım ama satıcı dün ekstra yol ücreti istedi 3 $ sipariş verdikten sonra ekstra link atmış bunuda almanız gerekiyor gibisinden sizin başınıza geldimi hiç böyle birşey