Stokları Serelim

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Öne çıkan konu #5,401
Tamamen yanlış anlamışsınız adam bırak yasayı masayı karışmayın milletin keyfine diyor.
Hayır tam olarak ve tamamen dogru anlıyorum. Bunun bir zevk olmadığını düşünüyorum.
Şahsın sanatsal kimligi dışında şahsi fikrinin dogrulugu kişiden kişiye degişir.
fakirliğe bagladıgını hatta dahada ileti giderek cehaletin telefisi oldugunu ( karısını dövme) direk söylüyor.
Topluk kuralları zevke göre degil genel halk çıkarına ve menfaatlerine göre yine kendi içinden türeyerek belirlenir.
Kullanıp kullanmak kişinin hür iradesine kalmakla birlikte kendi dışında yaşayanların etkilenecegi göz önünde bulundurularak belirlenmiş bir kanunun bir şahsın kişisel düşüncesiyle kıyaslaması bile çok yanlış.

İyi detaylar

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Bir ara bende suyla beyaz sirkeyi karisim yapip silecek deposuna koyup keyifle kullaniyordum ki depodaki su motorunu bozana kadar. Sonradan arastirdigimda sirkenin cok guzel temizlik yapmasinin haricinde kireclenmeyi hizlandirdigini ogrendim. Bu durumu su motorunu sokup içerisine wd40 sıkıp temizleyip cozebilmistim. Yinede dikkatli olun derim.

Bozulan Su Fıskiye Motoru ve Tamiri
Teşekkürler dostum bilgilendirme için. Çok garip asidik bir malzemenin hem kireci sökmesi hemde tekrar kireçlendirmesi, sirke miktarını tekrar gözden geçiririm, bitmek üzere koca depo zaten.
Mardinde hemen hemen hiç gerek olmazdı ne sileceğe, ne fıskıyeye yollar geniş ve hızlı hareket imkanı olduğundanmış meğer. Burada dur-kalk tümsek gibi unsurlardan hızlanma mümkün değil ve öndeki araçla ister istemez takip mesafesini uzatmama rağmen su sıçrıyor ve buda bu ekipmanların kullanımlarını sıklaştırıyor:oops:
Hayırlısı bakalım, lpg regülatör ısı sensörü bozulmuş zaten bir el de ona atarım:D

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu
Teşekkürler dostum bilgilendirme için. Çok garip asidik bir malzemenin hem kireci sökmesi hemde tekrar kireçlendirmesi, sirke miktarını tekrar gözden geçiririm, bitmek üzere koca depo zaten.
Mardinde hemen hemen hiç gerek olmazdı ne sileceğe, ne fıskıyeye yollar geniş ve hızlı hareket imkanı olduğundanmış meğer. Burada dur-kalk tümsek gibi unsurlardan hızlanma mümkün değil ve öndeki araçla ister istemez takip mesafesini uzatmama rağmen su sıçrıyor ve buda bu ekipmanların kullanımlarını sıklaştırıyor:oops:
Hayırlısı bakalım, lpg regülatör ısı sensörü bozulmuş zaten bir el de ona atarım:D
Beyaz sirkeyi su isiticiya koyup kaynatmistim. Soguyunca tekrar kaynattim. İcerisini ilk gunku gibi tertemiz yapmisti. Kirecler taslasmis parca parca dökülmüştü. Daha sonra cok hizli kireclenme olmuştu. O sebeple dikkatli kullanmak gerekiyor. Fakat havlu bez yikamasinda vazgecilmez ürünümüz:)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Beyaz sirkeyi su isiticiya koyup kaynatmistim. Soguyunca tekrar kaynattim. İcerisini ilk gunku gibi tertemiz yapmisti. Kirecler taslasmis parca parca dökülmüştü. Daha sonra cok hizli kireclenme olmuştu. O sebeple dikkatli kullanmak gerekiyor. Fakat havlu bez yikamasinda vazgecilmez ürünümüz:)
Aklıma tuz ruhu geldi, askerde boş bol kullanırdık kapkara yüzeyleri, zeminleri şahane bir şekilde temizlerdi ama aynı hızda tekrar kararırdı, o da asidik bir malzeme.
Demekki yüzeyde deformasyon yaparak kirece müdahale ediyorlar bu sayede deforme olmuş yüzeyde kireç tutunumu artıyor olabilir. Ama havlu gibi bez gibi malzemelerde deformasyon olsa bile daima çırpma, silkeleme vs. hareketlerden dolayı tekrar kireçlenme söz konusu olmuyordur

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Benzinlik tayfaya gecis hazirliklari kapsaminda coklu eldiven yikamaya giris urunleri :)

Gyeon stoga yeni girmedi, boyut ve yapi olarak karsilastirma anlaminda ekledim.

Iclerinde en cok fircalari merak ediyordum.

Eldivenler amazon urunu. Kirmizi olanlar saniyorum ki aliexpress urunleriyle ayni. Sungersiz, ince.

Linkler:

Kırmızı eldiven 10,99 pound (2'li);
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07Q5L36CV/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A1XM2REAF3MB98&psc=1

Mavi eldiven 8,69 pound (2'li);
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07SM6CRL5/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2JG86UQF76CKD&psc=1

Fırçalar 14 pound (3'lü);
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07TFB22DX/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A2QN4JIK3N3NS8&psc=1

20191229_170956_resized.jpg 20191229_170938_resized.jpg 20191229_170944_resized.jpg 20191229_170926_resized.jpg 20191229_171001_resized.jpg 20191229_170914_resized.jpg

Son düzenleme:

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Benzinlik tayfaya gecis hazirliklari kapsaminda coklu eldiven yikamaya giris urunleri :)

Eldivenler amazon urunu. Kirmizi olanlar saniyorum ki aliexpress urunleriyle ayni. Sungersiz, ince.

Ekli dosyayı görüntüle 17961 Ekli dosyayı görüntüle 17962 Ekli dosyayı görüntüle 17963 Ekli dosyayı görüntüle 17964 Ekli dosyayı görüntüle 17965 Ekli dosyayı görüntüle 17966
Güzel stok abi hayırlı olsun güle güle kullan :)

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Ekli dosyayı görüntüle 17961 Ekli dosyayı görüntüle 17962 Ekli dosyayı görüntüle 17963 Ekli dosyayı görüntüle 17964 Ekli dosyayı görüntüle 17965 Ekli dosyayı görüntüle 17966
Linkleri alalım mı abi :)

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yav bende bu tip eldivenler aşırı terleme yapıyor. Bileklerimden şıpır şıpır sular akıyor her seferinde ama yine de kullanmaya devam. Benim gibi var mı acaba terden muzdarip..
Pudralı olan eldivenler terlemeyi bir nebze engeller. Denemelisiniz bence. Kimyasallarla uzun süre temas kurmaktan her türlü iyidir terleten de olsa eldiven takmak.

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul

Hayırlı olsun ömer abi eldiven bu kadar mı geldi :)