Stokları Serelim

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Mjjc foam lance ile foam lance takımı yavaştan tamamlansın istedim :taraa: ama daha basınçlı yıkama makinem yok :aglaa:

Özenli paketleme için @KILIÇARSLAN arkadaşıma ayrıca teşekkür ederim.

wax silme bezi ve soft 99 kili de edinmiş oldum. hızlı teslimat için @Kimyasal Adamlar a teşekkür ederim. Ayrıca kil konusunda satın almadan önce sorularımı üşenmeden cevaplayan @omrslhmms Ömer abiye @Detail 35 Kutas'a ve @onurçiko Onur abiye ayrıca teşekkür ederim. :tesekkurr:
Güle güle kullan dostum.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Sen bizi çapraz sorguya alıp 3 kişiye sorduk en popüler cevaba göre hareket ediyoruz mu yapıyorsun :)

Hayırlı olsun güle güle kullan :)
Teşekkürler abi, biraz ince eleyip sık dokuyorum diyebiliriz :D

Güner, arkadaşım eyvallah. Paketlemede ki özen ve ürün elime ulaşana kadar ki ilgin için ayrıca teşekkür ederim :) @MoonDance Emre abi'yi aratmıyorsun. Kıskanmasın şimdi :D

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
LE Towel Reset
Le Insider Einhorn mis kokulu iç aksam temizleyici

O kadar pahalı bez kullanıyoruz temizleme ürünü de orijinal olsun. Ürün bezleri temizleyip sıfır kondisyonuna getiriyor. Egzoz temizlediğim Klin ile testini yapıp en kısa zamanda paylaşacağım sizlerle.
Not: LE sıvı ürünleri yakın zamanda Türk detay piyasasında yerini alacaktır. Bezler de aynı şekilde :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
LE Towel Reset
Le Insider Einhorn mis kokulu iç aksam temizleyici

O kadar pahalı bez kullanıyoruz temizleme ürünü de orijinal olsun. Ürün bezleri temizleyip sıfır kondisyonuna getiriyor. Egzoz temizlediğim Klin ile testini yapıp en kısa zamanda paylaşacağım sizlerle.
Not: LE sıvı ürünleri yakın zamanda Türk detay piyasasında yerini alacaktır. Bezler de aynı şekilde :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
önce sana bir smile seçtim:dangeer: Sonra kendime :rulet:

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@Murat hocamla zorlu bir alışverişten sonra zymöllere kavuştuk. Zymöl 23 gün bekletti. 3 gün USD içi kargo. 10-11 gündür de Amerika'dan buraya, Amerikpostam bu sefer çok geciktirdi sağolsunlar. @Bodrum48 bilmiyorum nasıl aldı ama herkese aynı gün gelmesi tesadüf değil sanırım :mutlu: Gerçi paylaşımdan sonra paylaşmasammı dedim :komik:

Bizden de detail Wax, atlantique, destiny, concours üçlemesi gelsin:alisveris:

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
@Murat hocamla zorlu bir alışverişten sonra zymöllere kavuştuk. Zymöl 23 gün bekletti. 3 gün USD içi kargo. 10-11 gündür de Amerika'dan buraya, Amerikpostam bu sefer çok geciktirdi sağolsunlar. @Bodrum48 bilmiyorum nasıl aldı ama herkese aynı gün gelmesi tesadüf değil sanırım :mutlu: Gerçi paylaşımdan sonra paylaşmasammı dedim :komik:

Bizden de detail Wax, atlantique, destiny, concours üçlemesi gelsin:alisveris:

Hayırlı olsun ,güle güle kullanın:)benim arkadaşım getirdi:)

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Zymöl hakkında pek bilgim olmadığından ustalara sormak isterim.bu zymöllerin en makbul olanı hangisidir acaba..

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Zymöl hakkında pek bilgim olmadığından ustalara sormak isterim.bu zymöllerin en makbul olanı hangisidir acaba..
Celal hocam her ne kadar hala çaylak da olsak zymöl konusunda gördüğüm ve yorumladığım kadarıyla kış şartlarında titanium, yazında Glasür uygulamak en makbulu . Sen neden almadın peki o zaman dersen de aldığım set fiyat konusunda daha mantıklı olması ve birkez en azından @onurçiko üstadın da dediği gibi nirvanaya ulaşmak için.. Gerçi bizimki nirvanaysa @Bodrum48 hocamın ki ne olur bilemedim bak şimdi.. İlerde illaki titanium ve glasür alıp deneyeceğim büyük ihtimalle..