Stokları Serelim

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Ateşi izninizle körüklüyorum @SubaruOutback ..:hava:

8-9 binlik waxı fusso gibi süremezsin sonuçta. ellerin titrer başın döner bacakların uyuşur. gülücük.
yüzey hazırlıgını bekleme süresini uygulama şeklini söylemiyorum bile. gülücük.
hepsi bi tarafa
şimdi güzel bir PURESTAR LUXURY BUFFING TOWEL wax bezi ne yakışır buna. şart oldu gibi gbi . masrafa devam. detay aşkı bir başka aşk. gülücük.

yok yok takılma okadar. dünya malı sür gitsin
iyi detaylar.
Üstad 8-9 binlik Wax de, hazırlık, süre de sonra dünya malı sür de :) Peki nasıl yapıcaz onu :)
Allahtan bezi daha önce edinmiştim hatta arkadaşlar da edinsin diye paylaşmıştım sizin gözden kaçmış:)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Son hafta eklenenler dur durak bilmeden devam ediyoruz. Korkuyorum yeminlen akıbet ne olacak

1.5 lt daha aldığım magifoam ve 1lt velvet 2 tane wizard da var @MoonDance ye teşekkürler

Son şekillendirme bu şekilde 2 hafta önceki şok spot ürünlerinden ufak dolap aldım ayda 16.50₺ taksitle:of:

Herkesin aldıkları hayırlı uğurlu olsun. Sürekli girip göz atıyorum beğeniyorum ama yazamıyorum kusura bakmayın:arkadass:

Son düzenleme:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Çin’ den kargom geldi, pakete şüpheyle yaklaşsamda şimdilik sorun yok :D
Güle güle kullan kardeşim. Kalitesini bende pek beğenmiyorum ama fiyatı kesinlikle çoğu şeyi unutturuyor:D

Gönül isterdi çeşit çeşit wax sermek ama buda fakir stoğu :)
Secho forever<3

Çeşit çeşit wax imiz olmasada bizimde bir çapımız var

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel stoklar hacım. Bir po alıp kullanamadım:confused:

Mardin'e sevgiler;)

Yavaş yavaş öğrenmeye,stok yapmaya çalışıyorum..karcher k2 yi çok önce almıştım ama sadece ben kullandığım için sorun yok en azından hortumla su tutmaktan iyi sayılır
Güle güle kullanın. Stokçuluk içinizde varmış haberimiz yok:D Vp şampuanlar biri combo2 biri ansf mi?

Abi maşallah ateşlemişsiniz ortalığı güle güle bak abi. Bunu uygularmısın bilmem ama ben olsam güzel güzel kutusunu açıp bakarım. Geri kapatırım ışık, hava almasın diye:D

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Mjjc foam lance ile foam lance takımı yavaştan tamamlansın istedim :taraa: ama daha basınçlı yıkama makinem yok :aglaa:

Özenli paketleme için @KILIÇARSLAN arkadaşıma ayrıca teşekkür ederim.

wax silme bezi ve soft 99 kili de edinmiş oldum. hızlı teslimat için @Kimyasal Adamlar a teşekkür ederim. Ayrıca kil konusunda satın almadan önce sorularımı üşenmeden cevaplayan @omrslhmms Ömer abiye @Detail 35 Kutas'a ve @onurçiko Onur abiye ayrıca teşekkür ederim. :tesekkurr:

şu bezden 5 tane almadığım için çok pişmanım. Stok bitmiş
LE Towel Reset
Le Insider Einhorn mis kokulu iç aksam temizleyici

O kadar pahalı bez kullanıyoruz temizleme ürünü de orijinal olsun. Ürün bezleri temizleyip sıfır kondisyonuna getiriyor. Egzoz temizlediğim Klin ile testini yapıp en kısa zamanda paylaşacağım sizlerle.
Not: LE sıvı ürünleri yakın zamanda Türk detay piyasasında yerini alacaktır. Bezler de aynı şekilde :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
merakla bekledigim bezler havlular çeyizde yerini almıştır@SuperClean hediye wax bezleri için teşekkür ederim

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
son parti waxlarımda geldi , başarıyla uygulaması nasip olur inşallah :)
Royale,vintage,atlantique
@Murat hocamla zorlu bir alışverişten sonra zymöllere kavuştuk. Zymöl 23 gün bekletti. 3 gün USD içi kargo. 10-11 gündür de Amerika'dan buraya, Amerikpostam bu sefer çok geciktirdi sağolsunlar. @Bodrum48 bilmiyorum nasıl aldı ama herkese aynı gün gelmesi tesadüf değil sanırım :mutlu: Gerçi paylaşımdan sonra paylaşmasammı dedim :komik:

Bizden de detail Wax, atlantique, destiny, concours üçlemesi gelsin:alisveris:

Ortalık yanıyor maşallah. Güle güle kullanın millet:mutlu:

Tabi bazı çeyizliklere Allah esirgesin demek lazım:komik:

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Son hafta eklenenler dur durak bilmeden devam ediyoruz. Korkuyorum yeminlen akıbet ne olacak

1.5 lt daha aldığım magifoam ve 1lt velvet 2 tane wizard da var @MoonDance ye teşekkürler

Son şekillendirme bu şekilde 2 hafta önceki şok spot ürünlerinden ufak dolap aldım ayda 16.50₺ taksitle:of:

Herkesin aldıkları hayırlı uğurlu olsun. Sürekli girip göz atıyorum beğeniyorum ama yazamıyorum kusura bakmayın:arkadass:
Güle güle kullan. Polisaj makinalarımız aynı :)

Celal

Uzman Detaycı
Üye
@Mentalfeed, evet üstad biri ansf diğeri combo 2.bazen karıştırıp kullanıyorum harika köpük yapıyor..karcherin köpük aparatıda bence çok başarılı.gerçwkten şahane köpük yapıyor

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Üstad 8-9 binlik Wax de, hazırlık, süre de sonra dünya malı sür de :) Peki nasıl yapıcaz onu :)
Allahtan bezi daha önce edinmiştim hatta arkadaşlar da edinsin diye paylaşmıştım sizin gözden kaçmış:)
gülücük. hayat zaten o seçimlerimizden ibaret degil mi .!
bezlerin sizde oldugunu hatta tr'de yokken aldıgınızı biliyorum. sizin vesilenizle almamışlara ürünün güzelliginden begendigimden dem vuruyorum.

tekrar hayırlı olsun. çok büyütmeyin gözünüzde sonuçta yaptıgı iş belli efsane bir parlaklık.. show ürünlerine giriyor bir aşamadan sonra bu waxlar .
orada da araç kalitesi -modeli -yılı ön plana çıkıyor tabi . günlük kullanımdan ziyade klasikler için. zati best of show ödüllü 1937 Bugatti Type 57SC atlantic için üretilmiş bir ürün bu wax.
zevkle uygulayın tadını çıkartın.waxsın tarihini bilerek o yaşananları hayalederek kendi aracınızın degerine deger katarak bu hazzı yaşayın. gerisi teferruat.

iyi detaylar.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir

ilk detay sevdasını çimlerini senle beraber mardinde attık hatta bana zorla malzeme aldıran sensin :D
keşke burda olsaydında şimdi daha fazla zaman geçirebilseydik zamanın kıymetini bilemedik :(
o mor bez içimde kaldık maşallah Soft99 ürünlerinden bişi bırakmamışsın bu arada :D

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
ilk detay sevdasını çimlerini senle beraber mardinde attık hatta bana zorla malzeme aldıran sensin :D
keşke burda olsaydında şimdi daha fazla zaman geçirebilseydik zamanın kıymetini bilemedik :(
o mor bez içimde kaldık maşallah Soft99 ürünlerinden bişi bırakmamışsın bu arada :D
İyiki yapmışım değil mi?
:tesekkurr:

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir