Stokları Serelim

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Şaka maka bayanlar için bu eldivenden Jant temizlik eldiveni, Nivea yüz temizleme köpüğü şişesinden deri temizliği, Makyajları için allık fırçalarından araç ekranı led ekran temizliği vs. Çok iyi fikirler sanki araba için üretmişler. Boşuna demiyoruz Kız gibi araba diye :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Şaka maka bayanlar için bu eldivenden Jant temizlik eldiveni, Nivea yüz temizleme köpüğü şişesinden deri temizliği, Makyajları için allık fırçalarından araç ekranı led ekran temizliği vs. Çok iyi fikirler sanki araba için üretmişler. Boşuna demiyoruz Kız gibi araba diye :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aslinda Bunun ile ilgili ayri bi baslik acilmali sabitlenmeli. Ilk mesajda guncellenmeli. Efsane bilgiler forumda kayboluyor )))

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Bence bu başlığı açın ve o eldiveni koyun derim. Gerisi gelir diye düşünüyorum. Harika fikirler var. Aralarda kaynayıp gidiyor
Ben bu tarz ince görülmüş, paylaşılmış kısımları ekran görüntüsü alıyorum, metinide kopyalayıp notlara kaydediyorum. Güzel oluyor :)

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
@Muratcan, temizledim hocam. Hatta pisliği taşımasın diye durulama suyunda ara ara yıkayıp işlemime devam ettim. En son işlemimden sonra da yıkadım. Bakalım araç yıkarken de olay devam edecek mi. Ayrıca fırçanın görsellerde göründüğü gibi fırça kıllarının topak topak olması (temizlendiği halde) ve fırça kıllarının seyrek görünmesi herhalde normal değildir diye düşünüyorum.
Tekrardan deneyin hocam, devam ederse iletişime geçersiniz Atalay hocamla. Diğer kullanan arkadaşlar da bilgi verirse daha iyi netlik oluşur bu durumla ilgili. Dediğim gibi belki sizin şansınıza böyle denk geldi.

Son düzenleme:

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ürünün ilk kullanım durumu bu. Eğer bu görsel normal ise kusura bakmayın derim. Lakin değilse alan arkadaşlar da mağdur olmaması için gereken yapılmalı diye düşünüyorum. Vp fırça da var elimde. Evet onda da oldu dökülme ama bu fırçanın onda biri kadar ancadır. Eğer kullanan varsa bilgi bekliyorum. Sorun belki sadece bana gelendedir.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tekrardan deneyin hocam, devam ederse iletişime geçersiniz Atalay hocamla. Diğer kullanan arkadaşlar da bilgi verirse daha iyi netlik oluşur bu durumla ilgili. Dediğim gibi belki sizin şansınıza böyle denk geldi.

Fırçalardan bende aldım ve 3-4 yıkamadır dış detay için kullanıyorum hatta birinde green star ile kullandım ve her yıkamadan sonra eve gelince duruladım. Evet ilk kullanımda biraz fazla kıl döküldü ve her kullanımda bir iki kıl döküyor ama bunu valetpro fırçada da yapıyordu. Ama şekillerinde bir bozulma vs. yok kısacası ben memnunum fırçalardan. Hatta şimdi fotoğraf için çıkarttığımda bile 1 kıl döküldü :)