Stokları Serelim

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Abi evde kendi kendine gezen süpürge var ya ondan istedi sence ne yapmalıyım ? :D Bir an karcheri geri göndermek bile geçti içimden :rulet:
7-8 lira en az diye biliyorum. Allah yardımcın olsun. En kalitelisinin bile kısa süre içinde bozulduğuna dair yorumlar okudum. Bu tarz geri dönüşleri bulup göstermen lazım bence.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Abi evde kendi kendine gezen süpürge var ya ondan istedi sence ne yapmalıyım ? :D Bir an karcheri geri göndermek bile geçti içimden :rulet:
Reis bizde de var ismini de Pakize koyduk :D

bence eşlerinize alın gerçekten güzel odaları tanımlıyorsunuz programlıyorsunuz ortalıktan ayağına takılacak cisimleri kaldırıyorsunuz o gereğini yapıyor. :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
7-8 lira en az diye biliyorum. Allah yardımcın olsun. En kalitelisinin bile kısa süre içinde bozulduğuna dair yorumlar okudum. Bu tarz geri dönüşleri bulup göstermen lazım bence.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarın youtube'u tarayacağım konuyla alakalı Güner :) teşekkürler :)

Geçmiş olsun, bu koydu bize. :noo:
Artık komandoluktan Sas sınıfına yükselmek lazım
hocam benzetme çok iyiydi :) teşekkür ederim.

Reis bizde de var ismini de Pakize koyduk :D

bence eşlerinize alın gerçekten güzel odaları tanımlıyorsunuz programlıyorsunuz ortalıktan ayağına takılacak cisimleri kaldırıyorsunuz o gereğini yapıyor. :)
Atalay hocam negatif yönlerinden bahsetmen ve kötülemen lazım :D sanırım konuyu yanlış anladın :aksii:

Son düzenleme: