Stokları Serelim

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Son düzenleme:

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Würth hhs 2000 ürününü de tavsiye ederim.
Hocam hhs 2000 menteşeler için öneriliyor galiba sunroof için hhs gres doğru ürün olabilir
Daha önce yazdığım bir postu tekrar paylaşayım

"Hocam aslında ürünlerin üzerindeki resimlere baktığınızda kullanım alanlarının ne olduğuna yönelik az çok fikir verir. Kısaca;

Hhs grease sıvı grestir, özellikle sunroof kızakları için idealdir. Koruması ve dayanıklılığı üst seviyededir. Fiyatlaması da ona göredir.

Tutunma özellikli yağlayıcı HHS® Gres (08931067) ürününü online satın al

Hhs 2000 yarı sentetik yağdır. Adı üzerinde yağlayıcıdır.

Tutunma özellikli yağlayıcı HHS 2000® (0893106) ürününü online satın al"

zizoum

Amatör Detaycı
Üye

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ortak alım yaptığımız interor cleaner’ın rengine göre epey değişikmiş sizinki.
Bizimki bu. Kutusunda da bu şekilde üstündeki etiketin rengi de koyu mordu.

Yenisinde böyle yapmışlar. Ya şişenin ya da sıvının rengi değişmiş. Etiket de daha değişik bir renk olmuş.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye

@Tonyukuk07 biraz çetrefilli alışveriş oldu ama teşekkürler. Large bez poşetsiz geldi
Güle güle kullanın hocam :)

Tabi sizinkiler kadar profesyonel ve kapsamlı değil, başlığa atmaya da çekindim biraz açıkçası:D
Ama yine de cumartesi nasipse:taraa::atess:
Hayırlı olsun hocam size de ürünler :)

@Tonyukuk07 ilgi ve alakan için teşekkürler
Berkay hocam hayırlı olsun tez zamanda testlerinizi bekliyoruz sizin kara oğlanda. Bu süreçte sabırla beklediğiniz için asıl ben size teşekkür ederim :)

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bizimki bu. Kutusunda da bu şekilde üstündeki etiketin rengi de koyu mordu.

Yenisinde böyle yapmışlar. Ya şişenin ya da sıvının rengi değişmiş. Etiket de daha değişik bir renk olmuş.
Evet hocam. 5l ambalajları da kontrol edince ton farkı var. Belki formül değişikliği olmuş olabilir yeni parti ürünlerde. Mevcutta olan ürünler distribütör ile beraber el değiştirmişti. Yanlış anlamanızı istemem.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Eskiden interior cleaner 500 ml satılıyordu. İlk o zaman almıştım. En son ortak alım yaptık onun da rengi kokusu her şeyi aynıydı. Sizin 750 ml olanların formülünde değişiklik olmuş olabilir. Sarı ile uzaktan yakından alakası yok bizimkilerin.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar daha önceden sözleşerek aldığım Sonax cam pastası ve Koch Chemie FB demir tozu temizleyici gelmiş, performansına göre durumu toparlayınca bidon boylara bakmayı planlıyorum.

@KILIÇARSLAN Güner hocam bu şekilde paketleme çok iyi olmuş, eline koluna sağlık ve sökene kadar akla karayı seçtim.

Ve D-Max için aldığımız Gyeon fabric coat.

Son düzenleme:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Arkadaşlar daha önceden sözleşerek aldığım Sonax cam pastası ve Koch Chemie FB demir tozu temizleyici gelmiş, performansına göre durumu toparlayınca bidon boylara bakmayı planlıyorum.

@KILIÇARSLAN Güner hocam bu şekilde paketleme çok iyi olmuş, eline koluna sağlık ama sökene kadar akla karayı seçtim.

Ve D-Max için aldığımız Gyeon wet coat.

Wet coat olsa duramazdın fabric coattur o :)