Stokları Serelim

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Öne çıkan konu #6,701
Aslına bakarsanız becerebilirsem kilitli diferansiyel takacağım arka diff.e
Kilit markası bu spesifikasyonda yağ önermiş ondan 80w90 api gl5 aldım.
Diff. havalandırma borusundan toz toprak girdiğinden her sene değiştiriyorum diff yağını o yüzden de pek sıkıntı olmaz sanırım.
*aklıma geldi de diff havalandırma borusunun ucuna motorsiklet hava filtresi uydursam süper olur :taraa:
Şeffaf benzin filitreleri var hortuma takılan şekilde onlardan uydurabilirsiniz.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Geri dönüşüm süresinde 3 yazıyor. Bu kimyasala dayanıklı olduğunu gösteriyor sanırım. Almak isteyenler Koçtaş ta 5tl bilginiz olsun :)

VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5 TL'ye her türlü alınır ama sanıyorum o şişenin geri dönüşüm süresiyle ilgili. Önemli olan başlıkta durum nedir onu bilmek lazım.
Yine de çok uygun fiyat.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Geri dönüşüm süresinde 3 yazıyor. Bu kimyasala dayanıklı olduğunu gösteriyor sanırım. Almak isteyenler Koçtaş ta 5tl bilginiz olsun :)

Ben de zamanında böyle uyguna şoktan falan almıştım. Ama sonra murat plastik şişelerden alınca fısfıs kalitesi önemini anladım. O kadar zaman boşa kolum yorulmuş ve sıvıyı atış açısı düzensiz olduğu için uygulamaya çalıştığım hızlı Cila falan da başarısız olmuştu. Deneyimlerinizi bekliyorum :)

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir

Caner bey internet sitesinde mi aldınız yoksa direk koctasin kendisinden mi.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Caner

Amatör Detaycı
Üye
Caner bey internet sitesinde mi aldınız yoksa direk koctasin kendisinden mi.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnternet üzerinden aldım. 8 adetten fazla olunca kargo ücreti fazla çıkıyor bilginiz olsun. Kargoyla birlikte toplam 44tl tutuyor. Sepette %10 indirim yapıyor.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
yanına kargo bedava olsun diye monart fırçaları da eklemiştim. Büyükleri napacağımı bilmiyorum :)

Aracımı daha alamadım ufak tefek eksikleri vardı, pazartesi günü gel el atarız falan dedi. Dedim araba bana lazım değil sen işi bitir beni öyle ara :)

Arkadaşlar selam, aldığım monart fırçaları dün dobloyu toparladıktan sonra ince işler hallederken kullanmak istedim.

Kabaca Valet Pro ile karşılaştırmak gerekirse;

Yan camlara ve aynarların olduğu yere hava veren küçük mazgallar dahil olmak üzere 6. mazgalda ufaklık pert. Daha önce @omrslhmms Ömer abi bir tane valet pro denemem için vermişti onu 3 arabada kabaca 12. mazgalda pert etmiştim.

Gerçi monart'ı sert kullanmış olabilirim durumu görmek için ama çokta memnun kaldığımı söyleyemeyeceğim. Sünger kısmı plastik destek kısmına göre uzun kalıyor ve Valet Pronunkinde olduğu gibi kolayca mazgal aralarına girip çıkmıyor. Daha diğer boyları da denemiş değilim bu arada.

Monart'ın süngerini zamanında bimden 3 tl ye aldığım fazgal fırçası vardı birde ona takıp deneyeceğim, onun mikrofiber bez gibi ucu olan kısmı daha uzun olduğu için belki süngeri daha rahat kontrol edebilirim. Bez olan kısmı kolayca çıkıyor onu çıkartıp yerine süngeri takacağım

Bahsi geçen bim fırçası;

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Reklam icin ozur dilerim, sahsi sayfamda paylasmak icin cekmistim fotoyu. Gerci firmayi bilmeyen yoktur.

@onurçiko seversin abi barebones :) sonunda alabildim paraya kiyip :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Barebones alanında lider bence. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Valla kendisinden çok memnunum aslında (3D Magic) :) Bunu denemeden gitmeyelim dedim sonumuz ne olacak belli değil :)
sağ-sol davlumbazlara karşılaştırma yapabilirseniz çok memnun kalırım, ölmeden önce alınacaklar listesinden çıkaralım kimyasal çocukları :D