Stokları Serelim

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #6,881
Teşekkürler link ve tavsiye için.
Buna ve aqua diye başlayan sarı başlıklı olana bakıyordum 100₺ altında ama bugn koçtaşta aynısı varmış inceledim inanın sechonun muadili bile sayılmazdı o kadar kalitesizdi. Her yer plastik artığı doluydu yani fabrikadan çıkarken bir törpü yapılmaz mı?
Hasılı secho tekrar stoğa girmiş ben yine sechocuyum sanırım
Tercih tamamen sizin ama aradaki kalite farkı çok fazla. örneğin; sechoya tjet aparatını kesip biçip yapıştırarak takarsınız, ilposanın tabancasının ucuna direk takarsınız. İlposanda hortum çok kalın olduğu için hali olarak basınç çok fazla daha iyi atım yapıyor. Tabanca yapıları çok farklı ilposan kocaman deliği var. diğerlerinde basınç ayar mekanizması var bu da basınçı etkiliyor. Ben bunları iki pompayı karşılaştırarak söylüyorum tercih Tabiki hep son kullanıcının.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Tercih tamamen sizin ama aradaki kalite farkı çok fazla. örneğin; sechoya tjet aparatını kesip biçip yapıştırarak takarsınız, ilposanın tabancasının ucuna direk takarsınız. İlposanda hortum çok kalın olduğu için hali olarak basınç çok fazla daha iyi atım yapıyor. Tabanca yapıları çok farklı ilposan kocaman deliği var. diğerlerinde basınç ayar mekanizması var bu da basınçı etkiliyor. Ben bunları iki pompayı karşılaştırarak söylüyorum tercih Tabiki hep son kullanıcının.
Çok güzel bilgler teşekkürler dostum

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Yani bu açıklamaya göre ilposan secho dan daha iyi çalışıyor, arkadaş malzeme kalitesi felan yazmış, bu çok önemli değilki. Çalışması atması önemli.

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Herkese iyi forumlar dilerim. Bir adamlık hikayesi daha anlatıyım.:) @eryayli abi çok sağolsun geçen toplu alımda aldığı murat plastiklerden elinde artmış bana yolladı ne kadar teşekkür etsem azdır üstelik kargo parasını bile kendisi ödemiş çok sağolsun.:tesekkurr::)

Rica ederim kardeşim, hayırlı olsun, güle güle kullan. Kullanırken de dik tut mutlaka, yan yatınca başlık kısmından akıtıyor bunlar.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
kullanıp test edip bize böyle bir cam temizleyiciyi kazandıran @omrslhmms Ömer hocama çok teşekkür ederim. Ürünün muazzam güzel bir kokusu var ha bire koklayıp duruyorum. :of:

Daha önce paylaşamamıştım ama bana Mothers jant fırçasını alan @Detail 35 Kutas kardeşime de çok teşekkür ederim. forum yardımlaşınca bir başka güzel :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
kullanıp test edip bize böyle bir cam temizleyiciyi kazandıran @omrslhmms Ömer hocama çok teşekkür ederim. Ürünün muazzam güzel bir kokusu var ha bire koklayıp duruyorum. :of:

Daha önce paylaşamamıştım ama bana Mothers jant fırçasını alan @Detail 35 Kutas kardeşime de çok teşekkür ederim. forum yardımlaşınca bir başka güzel :)

Güle güle kullan Atalay hocam hayırlı uğurlu olsun. Fırçayı nereden tedarik ettiniz ?

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Deneyip yorumunu paylasir misin Atalay Hocam? Bir tek ben mi begendim diye dusunmeye basladim artik en azindan bileyim guzel mi degil mi?

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Flowey S3 ve af crystal kullandım ama bu sefer durmalıyım Almamalıyım, denememeliyim denememeliyim :D

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Güle güle kullan Atalay hocam hayırlı uğurlu olsun. Fırçayı nereden tedarik ettiniz ?
Teşekkür ederim İbrahim, fırçayı @Detail 35 benim için almıştı. Yanılmıyorsam o da parlatan adamlar. :)
Deneyip yorumunu paylasir misin Atalay Hocam? Bir tek ben mi begendim diye dusunmeye basladim artik en azindan bileyim guzel mi degil mi?

Hocam deneyeceğim ben de. Ancak ilk olarak kokusuna bayıldım. Efsane güzel bir kokusu var. Siz 1:3 oranında kullandınız değil mi? 1:2 bile yeter bana fazlasıyla :)

Flowey S3 ve af crystal kullandım ama bu sefer durmalıyım Almamalıyım, denememeliyim denememeliyim :D
Flowey S3’i @onurçiko ile benim arabaya polisaj yaparken deneme fırsatı buldum o da gayet güzel bir üründü. Bakalım bu nasıl çıkacak :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Teşekkür ederim İbrahim, fırçayı @Detail 35 benim için almıştı. Yanılmıyorsam o da parlatan adamlar. :)

Hocam deneyeceğim ben de. Ancak ilk olarak kokusuna bayıldım. Efsane güzel bir kokusu var. Siz 1:3 oranında kullandınız değil mi? 1:2 bile yeter bana fazlasıyla :)

Flowey S3’i @onurçiko ile benim arabaya polisaj yaparken deneme fırsatı buldum o da gayet güzel bir üründü. Bakalım bu nasıl çıkacak :)
1:3 basarili uzerinde yazan oranda yaptim karisimi. Hic gerek yok 1:2'ye :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Tekzen de Fırçalı Buz Kazıyıcı 15 tl. Buz kazıyıcı tarafını kestiğimde iyi bir davlumbaz fırçası olabilir. Fırça ucu yumuşak

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
en uç kısmında saydam çok sert buz kazıma bölümü vardır. onu kırarak deneyin yoksa davlumbaz içinde ani bir ileri geride güzel bir delik açmanız kaçınılmaz olur. kaldı ki kıl yapısı uzun ve yumuşaktır davlumbaz içinde birikecek kirlerde bu yaısından dolayı kiri kaldırmada yetersiz kalacak dizilişi ve dik ince boyu dairesel hareketlere iimkan saglamaz .kullanımı zordur.

iyi detaylar.

OmerNecmi54

Acemi Detaycı
Üye
en uç kısmında saydam çok sert buz kazıma bölümü vardır. onu kırarak deneyin yoksa davlumbaz içinde ani bir ileri geride güzel bir delik açmanız kaçınılmaz olur. kaldı ki kıl yapısı uzun ve yumuşaktır davlumbaz içinde birikecek kirlerde bu yaısından dolayı kiri kaldırmada yetersiz kalacak dizilişi ve dik ince boyu dairesel hareketlere iimkan saglamaz .kullanımı zordur.

iyi detaylar.
Mothersı bulamadım hicbir yerde alternatif olarak sizin öneriniz nedir abi?

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Mothersı bulamadım hicbir yerde alternatif olarak sizin öneriniz nedir abi?
Malesef tr de bu alan için özel üretilmiş sadece bu ürünler mevcut.
3D başı eyik olan daha avantajlı ama ne yazık ki yok.
3d Uzun Saplı Yumuşak Uçlu Temizlik Fırçası M03l - n11.com
Mothers için şu var ama satıcı gönderim yapıyormu bilmiyorum. Alım yapın gödermezse geri iade iptal yaparsınız.

https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B001GJ3E2K/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A12JB1RY3P88OK

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye

bende amway glass ve sprey şişesini aldım. meguiars clarityden kötü değil onu diyebilirim. ondan iyi mi onu bilmiyorum işte. gözüm kesmedi onu.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
bende amway glass ve sprey şişesini aldım. meguiars clarityden kötü değil onu diyebilirim. ondan iyi mi onu bilmiyorum işte. gözüm kesmedi onu.
2*500 ml yani 1 litre ürün 38 TL, 1:3 sulandırsak 4 litresi 38 lira yapar. Meguiars 710 ml 62 TL :)

Bir tık kötüsü bile olsa bence fazlasıyla değer :) Cam-sil daha ucuz o mantıkla diyenler olacaktır ama cam-sil falan bu ürüne yaklaşamaz o çok net. Bana f/p oranı çok yüksek bir ürün olarak geldi. Alıp kullananlar da yorumlar ve sevilirse güzel bir ürün kazanmış oluruz ki ben alıp kullanmaya devam edeceğim kendi adıma.