Stokları Serelim

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Öne çıkan konu #6,901
Hocam Amazon’da yeni satıcı ilanı ile Modifiyemerkezi isimli satıcı Mothers Davlumbaz Fırçası ilanı açmış. Acaba yeni stok mu geldi? Uzun saplı iş görecek bi mothers var gibi uygun fiyatlı. 3D olan deforme olacak gibi duruyor.
Malesef tr de bu alan için özel üretilmiş sadece bu ürünler mevcut.
3D başı eyik olan daha avantajlı ama ne yazık ki yok.
3d Uzun Saplı Yumuşak Uçlu Temizlik Fırçası M03l - n11.com
Mothers için şu var ama satıcı gönderim yapıyormu bilmiyorum. Alım yapın gödermezse geri iade iptal yaparsınız.

https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B001GJ3E2K/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A12JB1RY3P88OK
Arkadaşlar, amazonda ki satıcıyı araştırdım ve direk sahibine ulaştım. Üründen stoklarında yokmuş amazonda hesap yeni açmışlar bir yanlışlık olmuş, düzeltecekler.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
bende amway glass ve sprey şişesini aldım. meguiars clarityden kötü değil onu diyebilirim. ondan iyi mi onu bilmiyorum işte. gözüm kesmedi onu.
Ben de daha test etmedim sabırsızlanıyorum.
2*500 ml yani 1 litre ürün 38 TL, 1:3 sulandırsak 4 litresi 38 lira yapar. Meguiars 710 ml 62 TL :)

Bir tık kötüsü bile olsa bence fazlasıyla değer :) Cam-sil daha ucuz o mantıkla diyenler olacaktır ama cam-sil falan bu ürüne yaklaşamaz o çok net. Bana f/p oranı çok yüksek bir ürün olarak geldi. Alıp kullananlar da yorumlar ve sevilirse güzel bir ürün kazanmış oluruz ki ben alıp kullanmaya devam edeceğim kendi adıma.
İki tık Aşağı olsa bile bu güzel kokusu ile ben yine alırım ve Konsantre olması cabası dediğiniz gibi :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Motorplast şimdi elime ulaştı. Şişe ve fısfıs kalitesi olarak murat plastikten aldıklarımız kadar olmasa da fena değil. Ufak bir sızıntı olmuş, o da sanırsam kapaktan.

@_CaN_ ve @TemizlikMadeni emeğiniz için teşekkür ederim, güzel bir ortak alım oldu :)

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@Tonyukuk07 hocama emeği icin teşekkür ederim . Le orbital makina bilt killer bide wax . Sezona hazırlanıyoruz . Umarım bu sıkıntılı günler hızlıca biter de rahatla keyifle çalışmaya devam ederiz.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim hayırlısı olsun :) koronadan dolayı benim makine gecikecek gibi :( şu illet geçince seni bir ziyaret edip makineyi inceleyebilir miyim ? :)

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Kardeşim hayırlısı olsun :) koronadan dolayı benim makine gecikecek gibi :( şu illet geçince seni bir ziyaret edip makineyi inceleyebilir miyim ? :)
Abi her zaman beklerim gel beraber uygulama da yaparız açılışı kendi arabamda yapmayı düşünüyorum.

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Az gözüken bidonda flowey b33 var arkadaşa böldüm hemen. Carpetle onu @Hobiotom dan aldım diğerleri @TemizlikMadeni @MoonDance hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim forumda ticaret usulünce olması gerektiği gibi oluyor ben şahsım olarak çoğu alisverisimden memnun ayrılıyorum .

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Az gözüken bidonda flowey b33 var arkadaşa böldüm hemen. Carpetle onu @Hobiotom dan aldım diğerleri @TemizlikMadeni @MoonDance hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim forumda ticaret usulünce olması gerektiği gibi oluyor ben şahsım olarak çoğu alisverisimden memnun ayrılıyorum .

İyi günler de kullan hocam. Siz mutluysanız ben de mutluyum.:)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@Tonyukuk07 hocama emeği icin teşekkür ederim . Le orbital makina bilt killer bide wax . Sezona hazırlanıyoruz . Umarım bu sıkıntılı günler hızlıca biter de rahatla keyifle çalışmaya devam ederiz.

Güzel günlerde kullan Emre hocam. :)
Uygulamalarını bekliyoruz özellikle forumda makineyi ilk kullanan test eden olacaksınız detaylı bir polisaj deneyimi bizlere sunarsanız makine hakkında bir fikir sahibi oluruz hep beraber. :)

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Güzel günlerde kullan Emre hocam. :)
Uygulamalarını bekliyoruz özellikle forumda makineyi ilk kullanan test eden olacaksınız detaylı bir polisaj deneyimi bizlere sunarsanız makine hakkında bir fikir sahibi oluruz hep beraber. :)
İlk izlenimlerimi bu aracilikla paylasayim makina hafif . 2.7 kg yazıyor eski amatör rotary makinama göre dağlar var arada . Titreşim bence ideal seviye de . Bide cihaz elinize aldığınızda kaliteli hissettiriyor. Kullanıcı yorumlarımız inşallah bu zor günler bitince olcak :)

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir

makinanın markası ne acaba?