Stokları Serelim

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #7,301
Teşekkürler makineyi çok araştırdım emsalleri yok diyebiliriz. Hem rotary hem orbital. Ve 2.200₺ 9 taksit İsaleti.com temeller makinadan aldım faturalı garantili.
Çok iyimiş, iki makina almaya hiç gerek yok o halde, hem orbital hem rotary!!!

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
O şeytan fisildamasin mümkünse
Bu eski resim bide bunun üstüne neler geldi neler

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam 4 litre PO gördüm, neden acaba? Yani 4 litre PO tahmini olarak 200-250 yıkama için yeter gibi düşündüm de, biraz fazla geldi. :)

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
@Gyepestp merhaba resim sizi aldatmış aynı resmin birde yandan çekilmiş fotoğrafı var orda Po nun arkasında da Gs var yani 1 litre Gs 1 Lt de Po var :D Fazla almak hastalığımız olmuş. Bazen abartıyoruz.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Sunroof ve açılır tavan rayları icin tunap 107 diye bi ürün var bu üründe çok methediyolar ilgilenenlere duyurulur
Hocam merhaba,

Tunap 107 modeli silikon içerikli sıvı gres tır. Silikon içerikli hiçbir ürünü arabanın herhangi bir yerinde kullanılmasını önermem açıkçası. Sunroof için özellikle würth hhs grease veya tunap 901 öneririm. Bu ikisi tam olarak biçilmiş kaftandır.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Evet bitmiyordu akiyordu masallah bugün :)

Seal n shinelar eski. Yesil olanlardan da 1 tane aldim yaninda ikili paket sealentt olandan almistim ama bana yanlis urun gondermisler. Firma zararda suan yani.

Kendilerine bilgi verdim kargo geri gonder bekle al falan ugrasmak istemem dedim. Farkini odemek istedigimi belirttim. Ama duruma gore ay basinda odeyebilirim diye belirttim. Planda olmayan bir ekstra 130 lira cunku.

Burada da yazayim ki adamlari kazikladim kandirdim gibi seyler konusulmasin.

Bu arada kargo yeterince hizli geldi ve paket ozenliydi.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Evet bitmiyordu akiyordu masallah bugün :)

Seal n shinelar eski. Yesil olanlardan da 1 tane aldim yaninda ikili paket sealentt olandan almistim ama bana yanlis urun gondermisler. Firma zararda suan yani.

Kendilerine bilgi verdim kargo geri gonder bekle al falan ugrasmak istemem dedim. Farkini odemek istedigimi belirttim. Ama duruma gore ay basinda odeyebilirim diye belirttim. Planda olmayan bir ekstra 130 lira cunku.

Burada da yazayim ki adamlari kazikladim kandirdim gibi seyler konusulmasin.

Bu arada kargo yeterince hizli geldi ve paket ozenliydi.

Firma demekki paketleme de kendilerini geliştirememiş. 3-4 ürün alınca motor ikaz lambası yanıveriyor. Benzer durum kendi kendine diye web sitesinde olmuştu. Jant temizleyici diye aynı markanın jant boyasından göndermişlerdi.
Bakmadan paketleme yapmak gibi değişik huyları var. Ya kendilerine zarar veriyorlar ya da müşteriye zarar veriyorlar. Her halukarda her iki tarafa da 2 defa iş yaptırıyorlar.
Tek tek alayım bari böylelikle kafaları daha az karışır :D :D

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Firma demekki paketleme de kendilerini geliştirememiş. 3-4 ürün alınca motor ikaz lambası yanıveriyor. Benzer durum kendi kendine diye web sitesinde olmuştu. Jant temizleyici diye aynı markanın jant boyasından göndermişlerdi.
Bakmadan paketleme yapmak gibi değişik huyları var. Ya kendilerine zarar veriyorlar ya da müşteriye zarar veriyorlar. Her halukarda her iki tarafa da 2 defa iş yaptırıyorlar.
Tek tek alayım bari böylelikle kafaları daha az karışır :D :D
Aslinda sevk irsaliyesi ve faturada hersey normal ama kutu icerigi karismis :)

Ben n11 uzerinden sensorlu lamba almistim bana kopek tuy tarağı yollamislardi. En ekstrem yasadigim rezalet bu :)

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Ben n11 uzerinden sensorlu lamba almistim bana kopek tuy tarağı yollamislardi. En ekstrem yasadigim rezalet bu :)

Yamaçlardan 5 litre foamula1 almıştım 1 litre yolladılar. Aradım yanlış yolladınız dedim kusura bakmayın foamula 1 daki 1 i 1 litre olarak algıladık dediler

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Hahaha hakikaten rezillik artık. Motip jant temizleyici yerine motip jant boyası gönderilmesini anlayabilirim. Ceramic yelpazesinden ilk yazana bakıp başka ürün koyarsın ona da eyvallah. Ama lamba yerine köpek tüy tarağı da nedir ya. Bir de ne biçim satıcıymış ki, sensörlü lamba ve köpek tarağını aynı mağazada satabiliyor. Adamların şirketi şöyle birşey mi acaba, xyz inşaat, nakliye, züccaciye, kırtasiye, otomotiv, medikal, petshop, veteriner... ltd. şti :D :D :D

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bu gercekten fenaymış Allahtan B33 satmıyorlar :)
İşin yoksa birde geri göndermekle uğraş. 33 lt B33. Biz onu 33lt sandık, ne çektik bilseniz, bize de saçma geldi ama 33 adet 1lt'lik şişeye doldur doldur gün bitti :D :D Haaa o ismimiymiş, pardon ya.
Ne sattığını da mı bilmiyorsun derler.
Bize has işler işte. Birde müşteri olarak bizde alttan alıyoruz ya o da ayrı saçmalık. Sen yanlış yap, ben senin yaptığın yanlışı düzeltmek için kargo şubesine gideyim. Kalk gel al demiyoruz ondan da yalap şap iş yapıyorlar diye düşünüyorum.

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam merhaba,

Tunap 107 modeli silikon içerikli sıvı gres tır. Silikon içerikli hiçbir ürünü arabanın herhangi bir yerinde kullanılmasını önermem açıkçası. Sunroof için özellikle würth hhs grease veya tunap 901 öneririm. Bu ikisi tam olarak biçilmiş kaftandır.
Bütün yorumlarda sunroof bakımı icin önerilen ürünlerin basında geliyor ben o yüzden önerdim

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Hocam merhaba,

Klasik kapı, kaput ve bagaj kapağı menteşeleri içinde 901 veya HHS 2000 kullanılabilir mi?