Stokları Serelim

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #7,381
Uzun süre sonra bugün biraz evden çıktım ve beklediğim kargoların birçoğu aynı günde geldi. Kargoların gelmesi için benim evden çıkmam gerekiyormuş yani :of::komik:

Öncelikle @Tonyukuk07 @MoonDance Atalay ve Emre abiye teşekkürler :)

Soldan sağa önce ayaktakiler; :D
Valet Pro Foamula 1 (Bitmesine yakın kalan ansf'nin yerine denemek için aldım )
Autobrite Pink Sheen ( @Shirb13 İbrahim abinin paylaşımları ve Emre abinin ısrarları üzerine dayanamadım :p )
Kwazar Nİx (Daha önceki aldığımın ucundaki başlığı kırdığımdan, pek uzun süre kullanma şansım olmamıştı, ama tombul şişelere göre çantada daha az yer kaplaması, ele güzel oturması ve sprey başlığın atımı olarak hoşuma gittiği için tekrardan aldım :) )
Kimyasal dayanımlı 500ml ve 1000ml lik şişeler. (Cam şişede sakladığım ürünleri, daha güvenli saklamak için aldım)
Klin Glass Shine (Yeni bir cam bezi, neden almayım ki ? :komik: )
Jayswax Ceramic Bubblegum wax (Kokusu çok hoşuma gitti açıp açıp kokluyorum :D )
Jayswax Millionaire wax (Bubblegum'e göre rengi daha tatlı ama kokusu biraz daha sert. Ve bunları niye aldığımın önemi yok wax işte :deli: )
Slopes Kimyasal Dayanımlı Başlık ( Elimde başlıksız duran diğer nix için )
Yamaçlar da satılan 20tl lik wax silme bezi 40x40 cm (Daha önceden mikrofiber marketten 25tlye buna benzer başka bir wax bezi almıştım, bu ona göre daha yumuşak, ip uzunluğuda aynı gibi. Fiyatına göre güzel bir bez. )
3D El pedi. (Jayswaxda denemek için aldım. Sertliği orta, daha önceden magic almıştım ona göre biraz daha yumuşak, megin el pedine göre de daha sert)

Biraz ürünler hakkında bilgi vermek istedim, ortaya böyle bir şey çıktı; arada sıkıntıdan saçmalamış olabilirim, affola :D
Şahane ürünler kardeşim hayırlı olsun. Açıklamaya bayıldım, çok aydınlatıcı olmuş gerçekten :)
Wax pedi olarak bu zamana kadar sadece çinden aldığım pedleri kullandım sarı olanları. Başka deneyimim olmadı. Arada bariz fark var mıdır? Jayswax sürerken hangisini tercih edeceksin mesela?

Wax silme bezi olarak da bimden aldığım bezlerin iplikli tarafını kullanıyordum yumuşak diye ama hata mı ediyorum acaba? (bu arada dün sorduğum o uzun iplikli bez meğer Wax silme beziymiş :D sen yazınca öğrendim :D ) önerdiğin uzun iplikli yumuşak bez hangisi olurdu Wax silmek için? Zamanında çinden aldıklarım yıkana yıkana baya sertleşti :(

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Şahane ürünler kardeşim hayırlı olsun. Açıklamaya bayıldım, çok aydınlatıcı olmuş gerçekten :)
Wax pedi olarak bu zamana kadar sadece çinden aldığım pedleri kullandım sarı olanları. Başka deneyimim olmadı. Arada bariz fark var mıdır? Jayswax sürerken hangisini tercih edeceksin mesela?

Wax silme bezi olarak da bimden aldığım bezlerin iplikli tarafını kullanıyordum yumuşak diye ama hata mı ediyorum acaba? (bu arada dün sorduğum o uzun iplikli bez meğer Wax silme beziymiş :D sen yazınca öğrendim :D ) önerdiğin uzun iplikli yumuşak bez hangisi olurdu Wax silmek için? Zamanında çinden aldıklarım yıkana yıkana baya sertleşti :(
Teşekkür ederim, o sarı çinli pedlerden bende almıştım ama hiç memnun kalmadım. Nasıl tarif etsem bilemedim. black to future için kullanmıştım ve ürünü ne sünger emdi ne plastik aksama yedirdi çok saçma bir uygulama olmuştu yani. Waxa göre uygun değil bence. Jayswax için bu kırmızı pedi kullanmayı düşünüyorum yani. Arada ki farkı uyguladığınızda mutlaka sizde görürsünüz.

Waxdan sonra tebeşir tozu kıvamında kalıntılar kaldığı için çizme ihtimaline karşı kısa tüylü bezler pek tercih edilmiyor benim gördüğüm kadarıyla. O yüzden biraz daha böyle pofuduk wax bezleri daha iyi olur. Buda benim 2. wax bezim fazla tecrübem yok buda öncekine benziyor mikrofiber marketin bezine o yüzden ikisinide tavsiye edebilirim yani:)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Teşekkür ederim, o sarı çinli pedlerden bende almıştım ama hiç memnun kalmadım. Nasıl tarif etsem bilemedim. black to future için kullanmıştım ve ürünü ne sünger emdi ne plastik aksama yedirdi çok saçma bir uygulama olmuştu yani. Waxa göre uygun değil bence. Jayswax için bu kırmızı pedi kullanmayı düşünüyorum yani. Arada ki farkı uyguladığınızda mutlaka sizde görürsünüz.

Waxdan sonra tebeşir tozu kıvamında kalıntılar kaldığı için çizme ihtimaline karşı kısa tüylü bezler pek tercih edilmiyor benim gördüğüm kadarıyla. O yüzden biraz daha böyle pofuduk wax bezleri daha iyi olur. Buda benim 2. wax bezim fazla tecrübem yok buda öncekine benziyor mikrofiber marketin bezine o yüzden ikisinide tavsiye edebilirim yani:)
Teşekkür ederim kardeşim yorumun için. Uygulamanı ve görüşlerini bekliyorum :) şimdi baktım da 3d kırmızı ve siyah olanı 16 lira. Farklarını biliyor musun :) bir de 19 liraya meguiars, 20 liraya da sgcb ped var. Az daha verip bunları mı alayım? İlk kez deneyeceğim Çinli ped ve soft99 dışı bir ürünü :D

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Berkay @omrslhmms @Sercan20 bu resimde sağdaki UFO pedlerden de var bende. Hatta YouTube kanalımda uyguladığım çeşitli jayswax’lar için bunlardan kullandım. Çok keyifli bunlarla Wax uygulamak tavsiye ederim. :)

seramik waxlarda pedi çok doldurmamak gerekiyor. Yani bu waxların tüketimi çok çok az ha bire pede Wax alınca bir noktadan sonra @Berkay beyin de söylediği gibi zorlaşabiliyor.

aşağıdaki videonun 0:50 dakikasında @Kzmsefa beyin paylaştığı hemen hemen aynı UFO ped ile Angelwax Perfect Polish uyguladım. 1:30 dakikasında Show Wax uygulamasında Klin korea ped kullandım. 1:38 dakikasında seramik bazlı Wax için siyah UFO ped kullandım. 1:49 dakikasında ise aynı siyah pedin arka yüzü ile Millionaire Wax uyguladım.
Bu video izlemesi ne keyifli bir video olmuş böyle :D :deli:

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkür ederim kardeşim yorumun için. Uygulamanı ve görüşlerini bekliyorum :) şimdi baktım da 3d kırmızı ve siyah olanı 16 lira. Farklarını biliyor musun :) bir de 19 liraya meguiars, 20 liraya da sgcb ped var. Az daha verip bunları mı alayım? İlk kez deneyeceğim Çinli ped ve soft99 dışı bir ürünü :D
Rica ederim, az önce @Berkay abi ilede bu muhabbet geçmişti büyük ihtimalle arasında renkten başka bi farkı yoktur. Yinede emin olmak için satıcıya mesaj atılabilir. Meguiarsın 20 tllik olanı bu aşağıdaki sarı olansa bence değmez o aradaki farka, wax için çok yumuşak bir ped çünkü. Sgcb içinse birşey diyemem bunu alırken onu görüp geçirmiştim aklımdan ama gönlüm buna kaymıştı :D
Meguiars ile karşılaştırması hocam buyrun.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim. Aklımda bir kaç proje daha yer alıyor. Çekimler ile ilgili bir kaç alışveriş yapıp daha profesyonel hale getirme planlarım var. Ancak bu corona sebebi ile sanırım bu biraz gecikmeli olacak. Sağlık olsun gerisi gelir diyelim. :)
Haberleşelim Konuşalım belki bi yardımım dokunur almadan önce beraber araştıralım .

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Al al bunuda aldık

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi hayırlı olsun, güle güle kullan.:) Bende normal su filtreli olandan var çekimi gayet güzel, yeter ki 2 3 kullanımda üstünde ki toz filtresini temizle ve her kullanımdan önce filtreye 1 2 fıs parfüm sıkarsan kötü kokmuyor.:)