Öne çıkan konu
#7,381
Uzun süre sonra bugün biraz evden çıktım ve beklediğim kargoların birçoğu aynı günde geldi. Kargoların gelmesi için benim evden çıkmam gerekiyormuş yani 

Öncelikle @Tonyukuk07 @MoonDance Atalay ve Emre abiye teşekkürler
Soldan sağa önce ayaktakiler;
Valet Pro Foamula 1 (Bitmesine yakın kalan ansf'nin yerine denemek için aldım )
Autobrite Pink Sheen ( @Shirb13 İbrahim abinin paylaşımları ve Emre abinin ısrarları üzerine dayanamadım
)
Kwazar Nİx (Daha önceki aldığımın ucundaki başlığı kırdığımdan, pek uzun süre kullanma şansım olmamıştı, ama tombul şişelere göre çantada daha az yer kaplaması, ele güzel oturması ve sprey başlığın atımı olarak hoşuma gittiği için tekrardan aldım
)
Kimyasal dayanımlı 500ml ve 1000ml lik şişeler. (Cam şişede sakladığım ürünleri, daha güvenli saklamak için aldım)
Klin Glass Shine (Yeni bir cam bezi, neden almayım ki ?
)
Jayswax Ceramic Bubblegum wax (Kokusu çok hoşuma gitti açıp açıp kokluyorum
)
Jayswax Millionaire wax (Bubblegum'e göre rengi daha tatlı ama kokusu biraz daha sert. Ve bunları niye aldığımın önemi yok wax işte
)
Slopes Kimyasal Dayanımlı Başlık ( Elimde başlıksız duran diğer nix için )
Yamaçlar da satılan 20tl lik wax silme bezi 40x40 cm (Daha önceden mikrofiber marketten 25tlye buna benzer başka bir wax bezi almıştım, bu ona göre daha yumuşak, ip uzunluğuda aynı gibi. Fiyatına göre güzel bir bez. )
3D El pedi. (Jayswaxda denemek için aldım. Sertliği orta, daha önceden magic almıştım ona göre biraz daha yumuşak, megin el pedine göre de daha sert)
Biraz ürünler hakkında bilgi vermek istedim, ortaya böyle bir şey çıktı; arada sıkıntıdan saçmalamış olabilirim, affola

Öncelikle @Tonyukuk07 @MoonDance Atalay ve Emre abiye teşekkürler
Soldan sağa önce ayaktakiler;
Valet Pro Foamula 1 (Bitmesine yakın kalan ansf'nin yerine denemek için aldım )
Autobrite Pink Sheen ( @Shirb13 İbrahim abinin paylaşımları ve Emre abinin ısrarları üzerine dayanamadım
Kwazar Nİx (Daha önceki aldığımın ucundaki başlığı kırdığımdan, pek uzun süre kullanma şansım olmamıştı, ama tombul şişelere göre çantada daha az yer kaplaması, ele güzel oturması ve sprey başlığın atımı olarak hoşuma gittiği için tekrardan aldım
Kimyasal dayanımlı 500ml ve 1000ml lik şişeler. (Cam şişede sakladığım ürünleri, daha güvenli saklamak için aldım)
Klin Glass Shine (Yeni bir cam bezi, neden almayım ki ?
)Jayswax Ceramic Bubblegum wax (Kokusu çok hoşuma gitti açıp açıp kokluyorum
Jayswax Millionaire wax (Bubblegum'e göre rengi daha tatlı ama kokusu biraz daha sert. Ve bunları niye aldığımın önemi yok wax işte
)Slopes Kimyasal Dayanımlı Başlık ( Elimde başlıksız duran diğer nix için )
Yamaçlar da satılan 20tl lik wax silme bezi 40x40 cm (Daha önceden mikrofiber marketten 25tlye buna benzer başka bir wax bezi almıştım, bu ona göre daha yumuşak, ip uzunluğuda aynı gibi. Fiyatına göre güzel bir bez. )
3D El pedi. (Jayswaxda denemek için aldım. Sertliği orta, daha önceden magic almıştım ona göre biraz daha yumuşak, megin el pedine göre de daha sert)
Biraz ürünler hakkında bilgi vermek istedim, ortaya böyle bir şey çıktı; arada sıkıntıdan saçmalamış olabilirim, affola
Wax pedi olarak bu zamana kadar sadece çinden aldığım pedleri kullandım sarı olanları. Başka deneyimim olmadı. Arada bariz fark var mıdır? Jayswax sürerken hangisini tercih edeceksin mesela?
Wax silme bezi olarak da bimden aldığım bezlerin iplikli tarafını kullanıyordum yumuşak diye ama hata mı ediyorum acaba? (bu arada dün sorduğum o uzun iplikli bez meğer Wax silme beziymiş