Stokları Serelim

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #8,121
Zehiri kaptım ve bir yerden başlayayım dedim. Daha hiçbirini kullanmak nasip olmadı. Acemilik dönemimde valet pro citrus prewash ve bilberry almış bulundum. Arabamda seramik olacak. Onları da 1:10 sulandırıp kullanacağım artık. Jant fırçam, cam bezim, spark kurulama havlum da yolda. :D

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Zehiri kaptım ve bir yerden başlayayım dedim. Daha hiçbirini kullanmak nasip olmadı. Acemilik dönemimde valet pro citrus prewash ve bilberry almış bulundum. Arabamda seramik olacak. Onları da 1:10 sulandırıp kullanacağım artık. Jant fırçam, cam bezim, spark kurulama havlum da yolda. :D
Hayırlı olsun, herşey böyle ufak bir stokla başlıyor sonra bidon bidon almaya başlıyorsun daha sonra bunları koyacak dolap arıyorken buluyorsun kendini :komik:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Veta pompa 40 tl olmuş. Düşünsek zam geliyor herşeye. püskürtücü 20 tl.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yav kardeşim bu kadar da olmaz ya. Ne biçim bir millet olduk biz. (işini düzgün yapan varsa memlekette 3-5 kişi onlar hariç) Bir şeye azcık talep artıyor fiyat tak iki katı.

Çaylak16

Çaylak Detaycı
Üye
Veta pompa 40 tl olmuş. Düşünsek zam geliyor herşeye. püskürtücü 20 tl.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu pompaya bu fiyat çok aşırı fazla.güzel ülkemin satıcıları yeterki bir esinti hissetsin anında çıkarını yukarılara çekiyor.arkadaşlar bulunduğunuz ilde tarım ilaçları satan yerlerde bu pompadan daha kalitelisini 25 lira ya bulunuyor. 3 gün önce püskürtücü aldım 10 tl..bir ufağı 8 tl idi.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
bu pompaya bu fiyat çok aşırı fazla.güzel ülkemin satıcıları yeterki bir esinti hissetsin anında çıkarını yukarılara çekiyor.arkadaşlar bulunduğunuz ilde tarım ilaçları satan yerlerde bu pompadan daha kalitelisini 25 lira ya bulunuyor. 3 gün önce püskürtücü aldım 10 tl..bir ufağı 8 tl idi.

Şişe tipi olarak birebir aynısını kullanıyorum bizim temizlik toptancısından aldım 10 liraya 1 seneyi geçti galiba 3D Magic Dressingde bile başarılı şuan. Gazyağında dayanamamış şimdilik. Kanyon başlık Magic Dressingi bozmuştu bakalım bu daha ne kadar gidecek.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya

bütün gün köşe kapmaca yapıp yakaladım ürünleri. Geri gidiyordu Çin e . Bi kere başıma geldi.

asıl amaç pompa idi . Gümüş rengi istiyordum. Bu gelmiş Birazdan çıngar çıkartıcam .
Pompayı da 3. Sanayi den aldım bi tane . Hazır PTT ye 15 km gidince dibindeki sanayi ye de gideyim dedim .
pompayı alırken lastiklerini. Basınç seviyesini ölçmek için hem dijital hem manuel aldım.
birde lastik ne kadar eskimiş ölçebileceğim alet aldım.
Birde herkesin ihtiyacı. Olmazsa olmaz
Fren yağı test kalemi aldım .

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

bütün gün köşe kapmaca yapıp yakaladım ürünleri. Geri gidiyordu Çin e . Bi kere başıma geldi.

asıl amaç pompa idi . Gümüş rengi istiyordum. Bu gelmiş Birazdan çıngar çıkartıcam .
Pompayı da 3. Sanayi den aldım bi tane . Hazır PTT ye 15 km gidince dibindeki sanayi ye de gideyim dedim .
pompayı alırken lastiklerini. Basınç seviyesini ölçmek için hem dijital hem manuel aldım.
birde lastik ne kadar eskimiş ölçebileceğim alet aldım.
Birde herkesin ihtiyacı. Olmazsa olmaz
Fren yağı test kalemi aldım .
Sevgili hemşerim @Tonyukuk07 teşekkür ederim.Hakkın ödenmez.
‘’İngiliz Kraliyet Tacı’’ :)
Kampanyada emeği geçen herkese teşekkürler :)
Sol taraf @Mygtalb kardeşimin sağ taraf benim :)
Arkadaşlar cümleten hayırlı olsun.

Madem öyle bende 3 bim gezerek topladıklarımı paylaşayım :)

@Mentalfeed Hurşit sağ olsun önceden tarih vermişti bende paylaşmıştım burada.

2 litre de son partiden Pink Sheen @MoonDance Emre sağolsun. İlerde belki bulamam falan @Ozgur_gs_91 gibi stoklayım dedim :)

Bilenler bilir Pink Sheeni de severim :p