Stokları Serelim

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #8,201
Sokağa çıkma yasağına dakikalar kala ürün dolabı ekledim stoğa :D bu zamana kadar pringles reyonu üzerinde duran ürünler böyle gözüme daha Bi hoş göründü :D (dolabı koyup ürünleri dizip aceleyle çıktım, dağınıklık için kusura bakmayın :) )

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Stok derli toplu olunca güzel oluyor gerçwkten. 3.rafta en sağdaki 2 adet sarı şişe var onlar hangi ürün acaba?

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Stok derli toplu olunca güzel oluyor gerçwkten. 3.rafta en sağdaki 2 adet sarı şişe var onlar hangi ürün acaba?
teşekkürler abi, yıllardır olan ürünler arada çer çöp markasızlar da var ama tutuyorum yine de şişeleri için :) o sağdaki ürün de bimde satılan degreaser, markası asperox. şişesi ve içindeki ürün için aldım. bugün ilk kez fısfısladım ama ikisinin de başlığı 5-6 kez fısfısladıktan sonra bozuldu :(

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
teşekkürler abi, yıllardır olan ürünler arada çer çöp markasızlar da var ama tutuyorum yine de şişeleri için :) o sağdaki ürün de bimde satılan degreaser, markası asperox. şişesi ve içindeki ürün için aldım. bugün ilk kez fısfısladım ama ikisinin de başlığı 5-6 kez fısfısladıktan sonra bozuldu :(
Bozulmaları kötü olmuş bea. Fişi duruyorsa gidip değişim iste bence.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Sokağa çıkma yasağına dakikalar kala ürün dolabı ekledim stoğa :D bu zamana kadar pringles reyonu üzerinde duran ürünler böyle gözüme daha Bi hoş göründü :D (dolabı koyup ürünleri dizip aceleyle çıktım, dağınıklık için kusura bakmayın :) )

Abi stoğun derli toplu, başka ne kadar dizilecek.:komik: Bezler kurulama havluları nerde ? :p

emboli

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
El apilatörümde kullanmak üzere bir iki tane daha ped ekledim envantere. Detailforum aplikatörü gelince artık onunla kullanacağız :)

ürünleri n11'den satın aldım, linkleri;

Scholl Concepts S Softouch-waffle Pad 90/30 Mm Black - n11.com
Scholl Concepts S Polishing Pad 85/25 Mm Orange - n11.com

bunlarda elimde ki diğer el aplikatörlerine uygun pedler,hepsini tavsiye ederim güzel ürünler.

üstekiler scholl concepts, sarı ve kırmızı olan auto finesse revitalise spot padler, alttaki turuncu ve siyah olanlar lake country, en altta kide sanırım lake country scrub ped, matkapda çok iş görüyor halı ve koltuk temizliği için.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

Hayırlı olsun apcye benzettiğim ürünler var sanki pet şişelerde onların şişesinin değişmesi faydanıza olur gibi :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bozulmaları kötü olmuş bea. Fişi duruyorsa gidip değişim iste bence.
Vallahi son olan ürünleri almıştım artık şişe olarak kullanırım. Baya yoğun bir ürünmüş, 10 liraya her türlü bedavaymış gerçekten. @Shirb13 e bir kez daha teşekkürler :)
Abi stoğun derli toplu, başka ne kadar dizilecek.:komik: Bezler kurulama havluları nerde ? :p
yasağa 15 dk kala rafa koydum Bi de foto çekip kaçtım eve :D bezlerin Bi kısmı evde Bi kısmı arabada dizemedim onları :D ama sanırım dizmem gibi, özellikle de kurulama havlularınu :D çünkü bahçede düşünsene yere dökülen bişeyi bezi bilmeyen birisi alıyor twisted bezle siliyor sonra sıkıp dışarıya asıyor :yazik: korku filmi gibi :D

Hayırlı olsun apcye benzettiğim ürünler var sanki pet şişelerde onların şişesinin değişmesi faydanıza olur gibi :)
teşekkür ederim :) GS, rrr, ps ve ev13 duruyor şişede evet malesef :( kimyasala dayanıklı şişeler bugün yarın gelir onlara aktaracağım mutlaka :) çok teşekkür ederim öneri için :). Bu arada, turuncu enfes duruyor elinize sağlık, portakallı olips gibi maşallah :D

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Vallahi son olan ürünleri almıştım artık şişe olarak kullanırım. Baya yoğun bir ürünmüş, 10 liraya her türlü bedavaymış gerçekten. @Shirb13 e bir kez daha teşekkürler :)
yasağa 15 dk kala rafa koydum Bi de foto çekip kaçtım eve :D bezlerin Bi kısmı evde Bi kısmı arabada dizemedim onları :D ama sanırım dizmem gibi, özellikle de kurulama havlularınu :D çünkü bahçede düşünsene yere dökülen bişeyi bezi bilmeyen birisi alıyor twisted bezle siliyor sonra sıkıp dışarıya asıyor :yazik: korku filmi gibi :D

teşekkür ederim :) GS, rrr, ps ve ev13 duruyor şişede evet malesef :( kimyasala dayanıklı şişeler bugün yarın gelir onlara aktaracağım mutlaka :) çok teşekkür ederim öneri için :). Bu arada, turuncu enfes duruyor elinize sağlık, portakallı olips gibi maşallah :D
Kimyasal şiseniz gelene kadar evde illaki kışlık menemen için kullanılan cam kavanoz vardır onlara koyabilirsiniz ben cogunu oyle kullanıyorum camdan cok memnunum

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kimyasal şiseniz gelene kadar evde illaki kışlık menemen için kullanılan cam kavanoz vardır onlara koyabilirsiniz ben cogunu oyle kullanıyorum camdan cok memnunum
açıkçası fotodaki şişeler yaklaşık 7-8 aydır böyle duruyor :( evdeki b33 leri falan kavanoza koydum, ama bunlar bahçede olunca kontrolüm dışında bir alan ve böyle dolap şeklinde bir düzen yoktu :) düşürüp kırabilirler diye koyamadım :) bir iki güne hepsini şişeleyip sağlamlaştıracağım inşallah :) b33'leri ev13 leri falan evde cappy'nin cam meyve suyu şişesinde tutuyorum,onu da tavsiye ederim :)

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Biten ürünlerin yenileri eklendi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Jant temizleyicisinin ph değeri hakkında bilginiz var mı? İlgili(ürünlerin ph değeri) başlığı inceledim ama cg jant temizleyiciyi görememiştim. Birde bu ürün demir tozu temizleyici olmuyor değil mi?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Jant temizleyicisinin ph değeri hakkında bilginiz var mı? İlgili(ürünlerin ph değeri) başlığı inceledim ama cg jant temizleyiciyi görememiştim. Birde bu ürün demir tozu temizleyici olmuyor değil mi?
Chemical guys diablo gel wheel cleaner vs Chemical guys signature series wheel cleaner

Şöyle Onur abinin incelemesini bırakıyım, ph'ını bilmiyorum ancak rutin temizlikte kullanılabilir ve kormaya zarar vermiyor. İçinde Demir Tozu Temizleyicisi yok.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

rupes 15 mk3.
Başta arabanın kalması gaz vermesi normalimi elinde olan bilgilendirirse sevinirim, sanırım yavaş başlama için yapılmış bir özellik.
Guzel gunlerde kullanin hayirli olsun.
Bastan soyleyeyim makineler ve polisaj hakkinda tecrubem sifir ama su olabilir diye dusundum;

Bu kaliteli makinelerde baslangicta unutup guclu baslamasin diye sistemler oluyor. Odur muhtemelen adi aklima gelmiyor simdi oyle bir sistem vardi.

Ustalar net cevabı verirler zaten.