Hocam elinize sağlık güzel bir uygulama olmuş.. Benim de uzun zamandır perl sepette bekliyor cyc de bir stok bitiyor bir geliyor şimdi tekrar yok
. Sanırım şu durumları atlattığımızda stoklara girdiği gibi alacağım artık. Lastikler, davlumbazlar, plastik aksamlar vb yerlerde ve farklı sulandırma oranlarıyla kullanabiliyor ve bereketli bir ürün denemek istiyorum.
Bir de yine carpro nun inside ürünü var, normalde nanolex interior cleaner almayı düşünüyordum ama @Berkay hocamın ortak alım konusundaki yeni distribütör ün yaklaşımı sonrası vazgeçtim. Şuan alternatif arıyorum.
. Sanırım şu durumları atlattığımızda stoklara girdiği gibi alacağım artık. Lastikler, davlumbazlar, plastik aksamlar vb yerlerde ve farklı sulandırma oranlarıyla kullanabiliyor ve bereketli bir ürün denemek istiyorum. Bir de yine carpro nun inside ürünü var, normalde nanolex interior cleaner almayı düşünüyordum ama @Berkay hocamın ortak alım konusundaki yeni distribütör ün yaklaşımı sonrası vazgeçtim. Şuan alternatif arıyorum.

..