Tonyukuk uygulamaları

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam elinize sağlık güzel bir uygulama olmuş.. Benim de uzun zamandır perl sepette bekliyor cyc de bir stok bitiyor bir geliyor şimdi tekrar yok :mutlu:. Sanırım şu durumları atlattığımızda stoklara girdiği gibi alacağım artık. Lastikler, davlumbazlar, plastik aksamlar vb yerlerde ve farklı sulandırma oranlarıyla kullanabiliyor ve bereketli bir ürün denemek istiyorum.

Bir de yine carpro nun inside ürünü var, normalde nanolex interior cleaner almayı düşünüyordum ama @Berkay hocamın ortak alım konusundaki yeni distribütör ün yaklaşımı sonrası vazgeçtim. Şuan alternatif arıyorum.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Hocam elinize sağlık güzel bir uygulama olmuş.. Benim de uzun zamandır perl sepette bekliyor cyc de bir stok bitiyor bir geliyor şimdi tekrar yok :mutlu:. Sanırım şu durumları atlattığımızda stoklara girdiği gibi alacağım artık. Lastikler, davlumbazlar, plastik aksamlar vb yerlerde ve farklı sulandırma oranlarıyla kullanabiliyor ve bereketli bir ürün denemek istiyorum.

Bir de yine carpro nun inside ürünü var, normalde nanolex interior cleaner almayı düşünüyordum ama @Berkay hocamın ortak alım konusundaki yeni distribütör ün yaklaşımı sonrası vazgeçtim. Şuan alternatif arıyorum.
@MoonDance Emre hocam önermişti carpro inside ürününe bakabilirsiniz. Nanolexe alternatif olarak diyorum o da deride kullanılabiliyor. Ya da İstanbula yolunuz düşerse bir miktar nanolex verebilirim size ücretsiz.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
@Tonyukuk07 Ellerine sağlık Atalay hocam. K yı seviyoruz ara sıra yaramazlık yapsa da :fisilti:
Şu carpro perli merak ediyorum. Para harcama berkay para harcama berkay... :alisveris:

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Uzun süre ayrı kaldığım ve epey kirlenen aracımı temizleme ve Wax yenileme fırsatı buldum. Bu imkanı bana oluşturan @Detail 35 kardeşime ne kadar teşekkür etsem azdır.

Kullanılan malzemeler
-Ceviz
-Tuga yeşil
-Zymöl Auto wash şampuan
-Amway cam temizleyici
-Carbon Cam bezi
-Chemical Guys Davlumbaz açılı fırçası
-Mothers küçük Jant ve lastik fırçası
-Liquid Elements Black Hole kurulama havlusu
-Sonax Gel lastik parlatıcı
- Carpro Perl
-Wax Planet Obsidian Show Wax

Neredeyse 3 aydır bir kere bile yıkanmamış kirli aracın jantlarında kullandığım Tuga yeşil jant temizleyici çok güzel temizlik yaptı.

Davlumbazlarda saf ceviz kullandım ve Cg fırça ile öldürücü darbeyi vurdum.

Her aşamada resim çekemedim. Ancak ön yıkama olarak da 1:5 sulandırılmış Ceviz kullandım. Autobrite direct detay fırçası ile dış aksam detaylara girdim. Akabinde Zymöl şampuan ile ana yıkamayı yapıp aracı kuruladım.

Camlarda ise Carbon cam bezi ve Amway cam temizleyici eşlik etti. Havsız ve lekesiz cam temizleme olayına artık erişmiş bulunuyorum :D

davlumbaz dış aksam plastiğinde Carpro Perl kullandım. Dayanımı ne olur bilemem ama ürünü çok beğendim.

50/50 carpro perl

Aşağıdaki resimde Ürünün davlumbazlarda yarattığı arka planda yer alan bahçe korkuluğunu yansıtmasını görüyorsunuz. :)

Lastiklerde beğendiğim f/p ürünü Sonax Gel kullandım.
Streamable - free video publishing
Daha sonra araca Wax Planet Obsidian Show Wax uyguladık.

biraz da öncesi sonrası fotoğrafları görelim.

Ve en keyifli kısım..

Buradan tekrardan @Detail 35 kardeşime çok teşekkür ederim. Sosyal Mesafeyi koruyarak güzel bir detay yaptık.
#evdekal günlerinde okuyan ve inceleyen tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. :)
ellerinize sağlık showwax gereğini yapmış :D

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Uzun süre ayrı kaldığım ve epey kirlenen aracımı temizleme ve Wax yenileme fırsatı buldum. Bu imkanı bana oluşturan @Detail 35 kardeşime ne kadar teşekkür etsem azdır.

Kullanılan malzemeler
-Ceviz
-Tuga yeşil
-Zymöl Auto wash şampuan
-Amway cam temizleyici
-Carbon Cam bezi
- Carpro Perl

Neredeyse 3 aydır bir kere bile yıkanmamış kirli aracın jantlarında kullandığım Tuga yeşil jant temizleyici çok güzel temizlik yaptı.

Her aşamada resim çekemedim. Ancak ön yıkama olarak da 1:5 sulandırılmış Ceviz kullandım. Autobrite direct detay fırçası ile dış aksam detaylara girdim. Akabinde Zymöl şampuan ile ana yıkamayı yapıp aracı kuruladım.

Camlarda ise Carbon cam bezi ve Amway cam temizleyici eşlik etti. Havsız ve lekesiz cam temizleme olayına artık erişmiş bulunuyorum :D

davlumbaz dış aksam plastiğinde Carpro Perl kullandım. Dayanımı ne olur bilemem ama ürünü çok beğendim.

50/50 carpro perl

Aşağıdaki resimde Ürünün davlumbazlarda yarattığı arka planda yer alan bahçe korkuluğunu yansıtmasını görüyorsunuz. :)

Ve en keyifli kısım..

Buradan tekrardan @Detail 35 kardeşime çok teşekkür ederim. Sosyal Mesafeyi koruyarak güzel bir detay yaptık.
#evdekal günlerinde okuyan ve inceleyen tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. :)
Ellerine sağlık uygulama ve kullanılan ürünler on numara :alkis:

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@MoonDance Emre hocam önermişti carpro inside ürününe bakabilirsiniz. Nanolexe alternatif olarak diyorum o da deride kullanılabiliyor. Ya da İstanbula yolunuz düşerse bir miktar nanolex verebilirim size ücretsiz.
Teşekkürler hocam eksik olma düşünmen yeterli. Nanolex in 2 ürününü pure shampoo ve tire rubber restorer ı severek kullanıyorum ama tr den nerden alırsam distribütör kazanacağı için alternatif ürünler arıyorum. Normalde interior cleaner ve final finish denemek istiyordum ama vazgeçtim.

Evet carpro nun inside ürünü de epeydir sepette duruyor :mutlu:. Direk alternatif kullanım alanları bakımından. Araştırmalar biraz sürdüğü ve tek bir alan için bakmadığımdan dolayı kaldı. Bir de stokların cyc de zaman zaman tükenmesi nedeniyle bunu da almadan vermeyim sipariş diyorum, kalıyor :komik:..

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Teşekkürler hocam eksik olma düşünmen yeterli. Nanolex in 2 ürününü pure shampoo ve tire rubber restorer ı severek kullanıyorum ama tr den nerden alırsam distribütör kazanacağı için alternatif ürünler arıyorum. Normalde interior cleaner ve final finish denemek istiyordum ama vazgeçtim.

Evet carpro nun inside ürünü de epeydir sepette duruyor :mutlu:. Direk alternatif kullanım alanları bakımından. Araştırmalar biraz sürdüğü ve tek bir alan için bakmadığımdan dolayı kaldı. Bir de stokların cyc de zaman zaman tükenmesi nedeniyle bunu da almadan vermeyim sipariş diyorum, kalıyor :komik:..
Erçin abi nanolex interior cleaner bir litre almıştım @Berkay 'ın düzenlediği ortak alımla ben sana denemen için bir miktar verebilirim.

Şu korona belası geçsin bir araya geldiğimizde hallederiz inşallah :)

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye

Carpro perl iç aksamda parlak yüzey sevmediğim için kullanmadım lakin dış plastiklerde sevdim. Buna benzer bir ürün Autobrite Süper Sheen test etmiştim önceki uygulamalarda var. O bence bundan bir tık daha iyi geldi bana. Daha koyu bir etki bıraktı özellikle cam çitalarında. İkisinin olduğu yerde tercihim sanırım Ad supersheen olurdu. :) tabi bu ürünlerin dayanımlarından bağımsız kullandıktan sonraki etki olarak gözlemlerimdir.
@Tonyukuk07 Ellerine sağlık Atalay hocam. K yı seviyoruz ara sıra yaramazlık yapsa da :fisilti:
Şu carpro perli merak ediyorum. Para harcama berkay para harcama berkay... :alisveris:
İç aksamda en fazla kapı eşiklerindeki sert plastiklerde kullanırım ben bunu bizim arabalarda. :) fazla parlak bence
Eline sağlık hocam bence bu karantinada bu temizlik can gibi gelmiştir sana :)
Hem de nasıl.. rahatladım resmen :D
Teşekkür ederim Muhammet bey
ellerinize sağlık showwax gereğini yapmış :D
Teşekkür ederim hocam. :)
Ellerine sağlık uygulama ve kullanılan ürünler on numara :alkis:
Teşekkür ederim Can bey :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

Ben de distibütörün kazanmaması için artık nanolex kesinlikle almıyorum. Kimseye de markayı önermeyeceğim. Zaten ortak alımda da boyassiden almıştım orada da stok bitti. Elimdeki int. cleaner bitince carpro inside a yöneleceğim.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben de distibütörün kazanmaması için artık nanolex kesinlikle almıyorum. Kimseye de markayı önermeyeceğim. Zaten ortak alımda da boyassiden almıştım orada da stok bitti. Elimdeki int. cleaner bitince carpro inside a yöneleceğim.
+1 kesinlikle bende bu yüzden Türkiye de satılan hiçbir nanolex ürününü almıyorum. Adam geldi aklımızla dalga geçti. Sonrada biz italat yapınca bu kur üstünden bile en kötü %30 indirimli olcak dedi

Sonuç italat var indirim varmı tabiki hayır.

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Kullanılan malzemeler
-Ceviz
-Tuga yeşil
-Zymöl Auto wash şampuan
-Amway cam temizleyici
-Carbon Cam bezi
- Carpro Perl

50/50 carpro perl

Ve en keyifli kısım..

Karşıyaka'mın arnavut kaldırımları ile harika bir uygulama olmuş. Ürünler zaten kaliteli.
Elinize sağlık.

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye