Az önce direk irtibat kurdum.
Ürün bayram sonuna gelecekmiş. Biz 6. ay diyoruz dedi. Yanına iki adet 5.0ah lik batarya alabilirsiniz 10$ fark karşılığında dedi. 165$ olan model ise bataryasız ve şarj kablosuz olanmış.
Mevcut durumda makineyle beraber 2 adet 4 amper 2 adet ped gelecek dedi. Siz yanına 2 adet 5 amper alabilirsiniz şarj aleti zaten 3, 4, 5 anperleri destekliyor dedi. Bataryaların ısrarla li-po batarya olduğunu ve 18650pillerle üretilmediğini belirtti. (Bu da daha esnek şarj-deşarj döngüsü demek)
3 yıl garanti veriyoruz aklınızda kalmasın bu tarz ürünlerde dediler.
Ön sipariş gibi bir durum söz konusu değil dediler ama ilk gelen partide sizi arama sözü veriyorum dedi. Dolar olarak fiyat sabit ama kurlar ne olur bilemem dediler.
Ağırlığı hakkında hala bir bilgi yok.
Hacım bende rotary, kl orbital 21mm salınım ve birde 15mm salınım la bunu alacağım. Gerekli işlemleri yaptıktan sonra (agresif yıkama, demirtozu, kil) streçle sarıp parça parça yapsan bile kesinlikle mutlu edecektir.
Ben şuanda müstakilde oturuyorum. Üstü kapalı bir mekanım, musluk, elektrik var ama ev sahibi biraz problem. Kendime yatırım olarak alıyorum bu makineyi. Umarım 2000₺ falan geçmez
Yıkamalardan sonra makineyi çıkar harıl harıl finiş, glaze, wax uygulamaları ister istemez göze batıyor ama bu makineyle istediğim yerde istediğim uygulamayı yaparım tek engelim şarj.
Hadi hayırlısı içim kıpır kıpır şuanda