Yeni Detay Ürünleri

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Şuan kullandığım makinayı 200 bar civarına ayarladım makina normal şartlarda saatte 950 lt debi.
arıtma suyunu depoladığım için net biliyorum bmw yıkamada 200 lt jeep de 250 lt civarı su harcıyorum.

DENİZLİ
Abi senin makineden çok istiyordum çok komik rakama bıraktı karcher bayii ama binada 3 faz elektrik yok. Alabilirdim ama çok uğraştıracaktı. Ve makinenin bakımları falan varmış yağlı motor olunca ;) Aksesuar, fiyat ve performans olarak k7 de karar kıldım

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Parlatan Adamlar yeni getirecekmiş (nereye atacağımı bilemedim buraya attım yanliş ise kusuruma bakmayın)açıklamada F/p urünu olacagını
yazmışlar..

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Parlatan Adamlar yeni getirecekmiş (nereye atacağımı bilemedim buraya attım yanliş ise kusuruma bakmayın)açıklamada F/p urünu olacagını yazmışlar

Bence eldiven ile aynı fiyat olur diye düşünüyorum, yeni detay ürünleri diye başlık var oraya atarsanız daha iyi olur. :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Umarım uygun fiyatla çıkar :)
Parlatan Adamlar yeni getirecekmiş (nereye atacağımı bilemedim buraya attım yanliş ise kusuruma bakmayın)açıklamada F/p urünu olacagını yazmışlar

23 euro civari yurt disi satisi oldugunu dusunursek guncel kur ile ben 180 tl altinda bir urun olacagini dusunmuyorum. En iyi niyetle 160 tl olur fiyat :)

Benim jant ile kaliper arasina sigmaz bu :(

Guncelleme:
Eldiven ile kiyasladim eldiven 12 euro bu fırça 16 euro yani bir sitede yani %25 daha pahali.

Bu da dedigime cikiyor eldiven 120 tl suan, demek ki firca 160 tl olacak :)

Eldiven tukenmis bu arada isteyene 150den satarim

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme: